DHT - inducerad penis tillväxt

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-26
Alla män vill vara välutrustad . Använda DHT och penis övningar kan vara ett sätt att öka storleken och bredden på en vuxen penis . DHT är det hormon som är ansvarig för penis tillväxt under puberteten . Kombinera aktuella tillämpningar av detta hormon , övningar penis och regelbunden motion kan patienten ha möjlighet att lägga till några inches av tillväxt

Vad Bestämmer penisstorleken

Enligt Journal of Urology , penis den genomsnittliga vuxna vanligen mellan 5 till 6 inches , men finns många män inte nöjd med denna längd. Ännu värre , vissa män har vad som kallas en Mikropenis . Detta är när penis är kortare än 5 inches när upprätt . På grund av den betydelse som den amerikanska kulturen lägger på penis storlek ( ju större desto bättre ) . män som inte är välutrustad ofta lider av depression , låg självkänsla och kan även bli självmordsbenägen.

penis växer relativt långsamt från födelsen till puberteten . Vid puberteten , är produktionen av testosteron ökade . En del av detta testosteron kommer att omvandlas till dihydrotestosteron ( eller DHT) . DHT är ett manligt hormon som inducerar tillväxt av ansiktet , bröst och könshår , och det är också ansvarig för att göra penis växa . Mängden DHT som man kan producera och hur känslig din hormonreceptorer till DHT är två av de viktigaste faktorer som kan förutsäga penisstorlek . Ju snabbare du kan konvertera testosteron till DHT och /eller mer känsliga din hormonreceptorer är till DHT , desto större din penis kommer att bli .

Om du är en vuxen man men ändå inte nöjd med storleken på din penis , kan DHT fortfarande kunna hjälpa till.

Vad är DHT ?

Enligt Medicinet. com , DHT anses vara de viktigaste androgena hormonet . Den ansvarar för bildandet av manliga primära kön egenskaper under embryonala livet . Den ansvarar för utvecklingen av de flesta sekundära kön egenskaper hos hannar vid puberteten, och det fortsätter att vara viktigt att manlig sexuell funktion under hela vuxenlivet .

DHT produceras genom att bryta en dubbelbindning i testosteron . Ett enzym som kallas 5- alfa-reduktas bryter dubbelbindningen beläget vid testosteroner " femte kol . Ökad mängd av DHT är orsaken för tjockare mörkare hår ( ansikts-och blygd ) , ökad muskelmassa , tjockare hud , starkare ben och ökade produktionen med sperma , samt hjälper till att upprätthålla den normala funktionen i prostatakörteln .

Hur DHT fungerar

DHT kan bidra till att öka storleken på din penis om du är en vuxen man . När den appliceras direkt på penis , kommer DHT göra i en vuxen man samma sak det kommer att göra i en ludna hane, öka antalet penis celler . Ju fler celler din penis har , desto mer vävnad det kan ha . Ju mer vävnad som din penis har , desto mer blod kan den hålla . Att kunna hålla mer blod kommer att resultera i en längre penis .

Så här använder DHT

Som med alla hormon , vill du ta det i cykler . DHT fungerar bäst när lokalt applicerad . Från och med december 202C den enda DHT kräm /gel som är tillgänglig över disk är Andractim .

Börja med att applicera cremen på din penis en gång om dagen . Inom några dagar bör du märker hårdare erektion och ökad sexualdrift . Dessa saker kan du veta att din kropp har absorberat DHT och det fungerar .

Så snart du märker dessa saker minska , sluta använda krämen /gelen . När du slutar med symptomen , har din kropp vant sig den ökade mängden DHT , vilket innebär att din androgenreceptorer ner betygsätts så det överskjutande DHT inte har samma effekt . Efter ca 2 veckor från det att stänga av grädde /gel , kommer din receptorer att uppgraderas och kommer att bli super känslig för DHT igen .
Efter varje cykel bör du se en 1/4-fat att 1/2-inch ökning längd .

Motion DHT

Om du inkluderar intensiva träningspass med din dagliga kräm /gel ansökan , kommer du få bättre resultat . Din träning rutin bör omfatta motstånd , hjärt och flexibilitet utbildning . Sikta på att motionera minst fyra dagar i veckan i minst en timme .

Penis övningar är också till hjälp . Även om det inte är en muskel , penis sträcker kan göras regelbundet för att öka längden på penis . Enligt FreePeGuide. com , kan följande övningar hjälper följande sjukdomar :

Penis Uppvärmningstid : hjälper hastighet tillväxt
Kegel motion : ökar erektionstyrka
Penis Squeeze : ökar omkrets
Penis Stretch : ökar längd
jelq Motion : ökar både längd och omkrets />
Storlek Underhåll : rutin att hålla dina vinster för evigt

Previous:nothing Next:Kan man bli gravid med en Tubal ring ?

Relaterade artiklar


 • p-piller skillnader på grund av gestagener
 • sprintec preventivmedel fakta
 • hur man startar p-piller efter födseln
 • skäl för underlåtenhet att använda preventivmedel
 • hur man kan bli av kvinnliga lukt permanent
 • hur man sakta ner ejeculation
 • vitaminer för att hjälpa befruktning
 • hur man kan öka spermiernas rörlighet
 • preventivmedelsdepotplåster biverkningar
 • klimakteriet och nässelfeber
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com