användningar av KY Jelly

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-19
KY Jelly , formellt KY Brand smörjmedel är ett varumärke av vattenbaserat glidmedel tillverkas av Johnson Johnson sedan 1917 . KY har haft ett antal användningsområden genom åren och var ursprungligen marknadsförs som ett medicinsk /kirurgisk smörjmedel . Det är nu marknadsförs främst som ett " glidmedel , " används för intima /sexuella smörjning . De flesta av KY : s popularitet under åren beror på att det är vattenbaserat och därför vattenlösliga , och lättare att tvätta bort än traditionella petroleum-baserade smörjmedel .

Sexuella

KY Jelly är mest känd som en sexuell smörjmedel , delvis eftersom det inte försämras eller skada latex kondomer . Även Johnson Johnson som ursprungligen motsatte marknadsföringen av KY som en sexuell smörjmedel , relented bolaget så småningom . Från och med 202C KY har ökat sitt sortiment av produkter till att omfatta ett antal sexuellt inriktade smörjmedel med funktioner som en " uppvärmning sensation. " kan

Personlig

KY Jelly användas som smörjmedel för olika " personliga " tillämpningar . Det kan fungera som en fuktighetskräm för vaginal torrhet . I själva verket har KY en särskild budgetpost för " vaginal moisturizers . " Enligt KY hemsida , " KY Brand kan också bidra till att lätta införandet av tamponger och Rektaltermometrar . " KY Formeln är utformad för att inte irritera huden --- även i särskilt känsliga delar av kroppen .

Medicinsk

Det finns ett antal medicinska användningsområden för KY Jelly , som den ursprungligen var avsedd för medicinska tillämpningar. Vanligtvis används det för att smörja instrument, såsom oscilloskop , termometrar och katetrar , innan insättningen. Enligt British Journal of oftalmologi , har KY Jelly också upptäckts som en bättre ersättning av näsdroppar under " gonioscopy och bakre segmentet undersökning av ögat med diagnostiska kontaktlinser , " på grund av dess kvalitet behålla färre luftbubblor .

Massageolja

Eftersom det inte färgas kläder , är KY Jelly ett bra val av massage olja . Den ursprungliga formeln kan enkelt och effektivt används för att minska friktionen massage . Men gör KY Jelly också massage-specifika formler , både vatten-och oljebaserade . Två funktioner som företaget har lagt till massage formler " uppvärmning " och " stickningar " effekter .

Everyday

KY Jelly har en oräknelig mängd vardagliga , praktiska användningsområden och inte bara som ett smörjmedel . Faktum är att under 2003 , kom KY ut med en PR häfte med titeln " Modern Girls Guide , Everyday Användningsområden för KY Brand . " Några praktiska vardagliga användningsområden inbegriper lossa en fast ring , lossa en dragkedja , polering dina skor , bottnar smörjning möbler när man flyttar en tung bit över trägolv , styling håret och återfuktande nariga läppar .

Previous:nothing Next:kan återställa testosteron tillskott

Relaterade artiklar


 • hur man förebygger Peyronies sjukdom
 • tecken på reaktion på Mirena IUD
 • kan genitala akne föras ?
 • IUD komplikationer
 • biverkningar av ovcon
 • Risken med att använda östrogen grädde
 • problem av det manliga reproduktiva systemet
 • biverkningar av Yohimbe bark extrakt
 • reproduktionsstörningar hos människa
 • Femar jämfört med Clomid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com