förhindrande av graviditet för män

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-07
Preventivmedel är ett lika stort ansvar för båda parter i en relation . Även om termen " födelsekontroll " kan trolla bilder av hormonella preventivmedel för kvinnor, finns det flera alternativ för män för säker , effektiv födelsekontroll. Förebyggande av graviditet för män vilar på att förhindra spermierna från mötet ägget , detta kan göras genom att påverka spermieproduktionen , placera en barriär mellan spermier och ägg eller alternativa former av sexuella kontakter eller avhållsamhet

Du behöver : <. br > Kondomer .
HPV-vaccinet .

Avhållsamhet

Det enda 100 procent effektiv form av preventivmedel , är avhållsamhet bruket av att inte ha samlag . Både män och kvinnor kan öva avhållsamhet för att förhindra befruktning . Det har också den extra fördelen att förhindra överföring av sexuellt överförda sjukdomar.

Fördelarna med avhållsamhet är att det är gratis , tillgänglig för alla när som helst och när de utförs regelbundet och korrekt är det enda helt effektiva metoden preventivmedel för män och kvinnor . Planned Parenthood föreslår att partner som tränar avhållsamhet bör betona kommunikation om sitt beslut . Helst ska detta ske innan någon sexuell kontakt .

barriärmetoder

En av de vanligaste metoderna för att förhindra graviditet för män är kondom . Detta hölje är gjort av latex eller plast och kan förebygga både graviditet och spridningen av vissa sexuellt överförbara sjukdomar , även om kondomer inte kan förhindra mot alla sjukdomar .

Kondomer är populära eftersom de är relativt billiga , lättillgängliga och kan användas under oral , vaginal och anal kontakt . De har en hög effektivitet , Planned Parenthood anfört att två av 100 kvinnor blir gravida varje år om de alltid använda kondom på rätt sätt . Kondomer kan göras mer effektiva genom att kombinera dem med en sekundär form av preventivmedel , till exempel en spermacide .

Vasektomi

vasektomi är en permanent form av preventivmedel för män . Detta är ett kirurgiskt ingrepp , rören som transporterar spermierna antingen blockerade eller stängda , förhindra spermierna från att komma in i ejakulat . Vasectomies får inte vara reversibel senare, så beslutet att genomgå detta förfarande bör övervägas noga .

Om de utförs på rätt sätt , vasectomies finns nästan 100 procent effektivt i att förebygga graviditet . Förfarandet är inte omedelbart effektiv och en alternativ form av preventivmedel bör användas tills en sperma analys visar att ejakulatet innehåller inga spermier .

Previous:nothing Next:hur man kan förbättra manliga skådespelare med vitaminer

Relaterade artiklar


 • reproduktion hos människa
 • Kinesiska preventivmetoder
 • define Kama Sutra
 • vad preventivmedel gör Medicaid täcker ?
 • hur är herpes kontrakterade ?
 • steg-för - steg i mänsklig reproduktion
 • information om preventivmedel införas i armen
 • hur man hanterar makes erektil dysfunktion
 • hur är sperma görs ?
 • myrena biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com