hemlagad Kegel enheter

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-24
Kegel övningar är utformade för att förbättra muskeltonus i bäckenbotten . För kvinnor och män som upplever stress inkontinens eller sexuell dysfunktion , kan dessa övningar verkligen hjälpa deras livskvalitet . Även om de kan utföras utan vikter eller anordningar , för kvinnor vars vaginala muskler är svaga från att föda barn , motstånd kan ge bättre resultat

Du behöver : .
Trojan Vibrerande Touch
Smörjning ( om så önskas ) .

Typer av enheter som finns

Gör ovägda Kegel övningarna rätt på ditt arbete stationen utan att någon märker . Spänner musklerna du använder för att stoppa flödet av urin , håll kvar på 10 och slappna av. När man vänjer sig denna rörelse , lägga till andra muskler i bäckenbotten området . Upprepa detta flera gånger om dagen , att bygga upp till minst 100 repetitioner . Män kan göra detta arbete för att förbättra sin erektion styrka samt för att avhjälpa inkontinens .

Du kan välja antingen vaginal koner eller våren enheter motstånd för att hjälpa dig med att stärka vaginala muskler i synnerhet . Efter att ha någon form av anordning i slidan när de utför de övningar kan hjälpa dig att isolera musklerna som krävs , och det ger dig en uppfattning om dina framsteg . Med kottar , börjar du med tjockare kottar tills du dra din vagina till där du kan hålla i de mindre . Våren-typ produkter har en rad av våren styrkor att ge dig mer motstånd när dina muskler blir starkare . Med antingen typ av enhet som du kommer att få nytta av att förbättra eller bota ansträngningsinkontinens och du kan också märka starkare sexuell respons och orgasmer .

Make Your Own

Dessa enheter är hjälpsam och ska pågå i åratal , men de kan vara dyrt , som löper från $ 75 till 120. Ett märke av viktade kottar är gjord av jade stenar i graderade storlekar . Dessa har ett borrat hål i dem för att lägga till en sträng som man kan ta bort stenen från slidan när du är klar tränar. Du kan enkelt göra denna typ av apparat hemma med ren klappersten och en syl eller borr . Leta efter klappersten i ägg eller droppformade former på en New Age eller hantverk butik . Om du har en sten polermaskin eller inte har något emot att tillbringa tid med lite sand papper , kan du använda rena stenar från en bäck säng . Dessa kommer redan vara rundade . Dessa stenar liknar de gamla bollarna Ben Wa används av asiatiska kvinnor att behålla sina vaginala muskler i form .

En smidig , avsmalnande objekt kan användas för att ge motstånd som du gör din Kegel övningar . Enligt Dr Hemingway på blivit naturligt webbplatsen kan du välja en skum cylinder . Många kvinnor äger en personlig vibrator som är en cylindrisk form och är en bra storlek att börja med. Sätt in vibratorn i slidan i läge "OFF" . Gör din Kegel övningarna , med inriktning på att klämma på objektet.

Oavsett enhet du väljer , oavsett om de köps eller hemlagad , se till att hålla dem rena för att undvika infektion . Om din inkontinens eller sexuella frågor inte förbättras efter fyra veckors regelbunden träning , kan du behöva kontakta din läkare .

Previous:nothing Next:Alkohol och Levitra

Relaterade artiklar


 • säkerheten för p-piller
 • hur du kontrollerar att ett barn är ordentligt vaccinerade för grundskolan
 • hur avtar preventivmedel
 • ayurvedisk medicin för att öka spermier
 • Vilka är skillnaderna mellan manliga och kvinnliga bröst anatomi ?
 • mänskliga ägg skörd förfaranden
 • sätt att sänka den manliga libido
 • Varför har jag problem med att hålla en erektion ?
 • hur du skyddar ditt barns hud i utomhussporter
 • könssjukdomar som orsakar livmoderhalscancer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com