hemlagad Kegel vikter

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-29
Urininkontinens är ett vanligt tillstånd hos kvinnor som har fött barn eller som är ganska överviktiga . Män upplever också inkontinens när de blir äldre , och förlorar ton i sin bäckenbotten vilket kan leda till erektil dysfunktion. På grund av medicinska framsteg och bättre levnadsvillkor , människor lever längre . De vill fortsätta att njuta av aktiviteter som de alltid har gjort utan att oroa dig urinläckage eller sexuell dysfunktion. Kegel övningar kan hjälpa både män och kvinnor att uppnå dessa mål , och lägga till vikter kan hjälpa dig att få ut det mesta av din Kegel övningar .

för kvinnor

En behandling som många kvinnor få reda på under graviditeten är Kegel övningar . Designad av Dr Albert Kegel , dessa övningar är relativt enkla att göra . Vikter som du kan utföra dem på din arbetsplats , titta på tv , sitter vid ett stoppljus eller var som helst , även under samlaget . Kontrakt musklerna som stoppar urinflödet och fortsätta upphandlande tills du också känner att muskeln som håller tillbaka gas . Håll varje sammandragning i 10 sekunder om du kan , sedan långsamt release. Arbeta upp till 100 av dessa per dag .

För att lägga till motstånd , som rekommenderas av läkare som avser att utöva , kan du köpa speciella kottar, eller vikter. Eftersom kostnaden för dessa uppsättningar kan vara oöverkomliga för några ( runt $ 100) , göra din egen med lite uppfinningsrikedom. Använd material som är lätt att rengöra och desinficera , och som är släta men erbjuder motstånd . En populär kommersiell uppsättning består av äggformade jade stenar . Du kan göra en uppsättning som denna genom att köpa eller hitta släta , små stenar av olika vikter . Polska dem tills de har ojämna kanter eller sprickor . Antingen borra ett hål i ena änden för att lägga till en sträng för borttagning , eller placera den vikt du använder i en kondom för enkel insättning och uttag .

Börja träningen med en lätt vikt införas i slidan strax innanför öppningen . Spänn musklerna runt vikten . När du blir starkare , kan du ta emot tyngre vikter .

för män

Men också dra nytta av att göra knipövningar . Konceptet är detsamma , kontrakt musklerna du använder för att stoppa urinflödet och hålla tillbaka gas . Resultatet är lite annorlunda , dock . Det ökade blodflödet förbättrar uthållighet och fasthet din erektion och samtidigt bidra med något urininkontinens frågor . För att lägga till motstånd , börja med att hänga en ihoprullad handduk över axeln av din halvt erigerad penis samtidigt som du utför övningarna. När du blir starkare kan du drapera en sträng med fiske vikter på vardera änden istället , med början med mycket ljus och en ökad vikt över tid .

Previous:nothing Next:sterilitet hos människa

Relaterade artiklar


 • minst effektiva preventivmedel
 • hur man kan stoppa genombrottsblödning på födelse- piller
 • herpes komplikationer
 • övningar som bidrar till testosteron
 • Vad betyder siffrorna på ett FSH test betyder ?
 • kan du testa för HPV hos män ?
 • Vad kan jag använda för att växa mina bröst transpersoner ?
 • vad man ska göra för låg libido hos premenopausala kvinnor ?
 • effekter av manliga till kvinnliga hormoner
 • vad som ska undvikas före ett cellprov
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com