hur man använder trojan vibrerande touch

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-25
Den trojanska Vibrerande Touch " fingertopp massager "är en liten kula vibrator inneslutet i mjuk plast som är avsedd att bäras på individens finger . Den kan användas ensam eller med en partner för att leverera vibrationer till någon plats på kroppen bäraren önskningar . Eftersom vibratorer har länge varit ett tabubelagt ämne , många människor är blyga om att diskutera hur man använder detta intima vuxen leksak . Men tar det inte lång tid att lära sig att möjliga användningsområden för den här leksaken är oändliga

Du behöver : .
Trojan Vibrerande Touch .
Smörjning ( om så önskas ) .


1 .
Skjut ett finger i finger slinga av den vibrerande Touch så att den avsmalnande änden är på fingertoppen och den lilla svarta knappen på Kulan vibratorn pekar mot handflatan . Om du planerar att använda någon intim lotion , gelé , eller smörjning , applicera en liten mängd på spetsen på leksaken eller på huden . Också ut på annan behövlig skyddande barriärer , eftersom den här leksaken inte hindrar könssjukdomar eller graviditet .
2 .
Tryck på den lilla svarta knappen på bullet vibrator att sätta på den . Detta är en en- hastighet vibrator och kan inte justeras , så se till att testa din känslighet för vibrationer genom att peka och trycka på olika delar av kroppen . Gör samma sak för din partner om du är med en . Batteriet räcker 30 minuter och kan ersättas så att leksaken kan återanvändas . Batterityper LR41 kommer VT3 , 192 och 392 passform.
3 .
Touch områden av dig eller din partners kropp som du tycker är känslig för vibrationer . Om du vill förlänga din skull, börja med lätt beröring i mindre känsliga områden och bygga upp till mer erotiska punkter . Även denna leksak är speciellt designad för en kvinnas användning på hennes klitoris , kan andra platser på både mäns och kvinnors kroppar ska stimuleras för förspel eller för extra spänning under samlag .
4 .
Skjut Vibrerande touch via olika platser på dig själv eller din partner , eller prova att trycka mer bestämt att uppleva olika känslor och intensitet från vibrationer . Den implicita avsikt Vibrerande Touch är att föra en kvinna till orgasm med klitorisstimulering , men det är möjligt att använda och njuta av det utan avsikt att orgasm eller klitoris spela .


Previous:nothing Next:Framgången för Cryo behandling för HPV

Relaterade artiklar


 • ägglossning som det påverkar familjeplanering
 • Vilka är farorna med ingen vila efter en vasektomi ?
 • hur du startar din period tidigt med preventivmedel
 • hur man kan stoppa p-piller i mitten av cykel
 • dagen- efter-piller faror
 • Vilka är ingredienserna i morgon efter Combo piller ?
 • Zithromax för behandling av klamydia
 • Hur berätta om du går igenom puberteten
 • hur man använder trojan vibrerande touch
 • Vad betyder siffrorna på ett FSH test betyder ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com