hur man använder varmt vatten för att minska dina spermier

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-13
Spermier är bosatta i testiklarna under produktionen och samtidigt väntar på att bli utlösning , och testiklarna sitter utanför kroppen eftersom det är svalare . Heat-oavsett om varmt vatten eller andra källor-dödar spermier . Vissa män använder värme för att försöka minska antal spermier, men denna metod är inte medicinskt rekommenderas . Om du vill sakta spermieproduktionen , kan du prova försiktigt några metoder för att tillämpa värme , men även andra metoder för födelsekontroll , såsom kondomer eller spermiedödande medel , är mindre farliga och mer effektiv

Varmvatten


1 .
Fyll ett badkar eller badtunna med varmt vatten. Gör inte vattnet tillräckligt varmt för att bränna huden . Om din hud blir röd eller du känner dig yr , får vattnet bli för varmt .
2 .
Sänk dina testiklar i varmt vatten under minst en halvtimme .

3 .
Upprepa dagligen .
4 .
Sitt i en badtunna eller jacuzzi för längre perioder . Fertilityproregistry. com fastställs att en gång i en jacuzzi kan försena spermieproduktionen för ungefär tre månader .
5 .
Håll ditt kaffe eller andra varma drycker i knät för att öka temperaturen i testiklarna . Gör detta noggrant. Spilla orsakar frätskador på huden . Fäst locket ordentligt för att förhindra spill .
6 .
Tänk på att varmt vatten kan orsaka brännskador på huden eller blåsor , och om du inte testas regelbundet , det finns inget sätt att veta hur mycket spermier dödas bort i värmen .

andra värme metoder


1 .
Använd trosor eller andra trånga underkläder , som cykel shorts . Briefs hålla testiklarna närmare kroppen och öka värmen . Boxare att luft kan cirkulera runt testiklarna för att hålla dem svalna .
2 .
Slå på bilens säte värmare . Enligt MensHealth. com , män som använder den uppvärmda platser i sina bilar har en stor chans att en lägre spermieantal . Undersökningen, som gjorts i Tyskland , visade att temperaturen i deltagarnas testiklarna ökat med cirka en grad .
3 .
Ställ en het platta eller varmvatten flaska på testiklarna . Wrap en trasa eller handduk runt plattan eller flaskan för att förhindra brännskador på huden. Lämna flaskan på för tio till tjugo minuter .
4 .
Håll din bärbara dator i knät och använd inte en kylfläkt . Bärbara datorer blir varma efter långvarig användning. Enligt mcall. com kan värmen från den bärbara datorn minska antalet spermier .
5 .
använda ett solarium eller ligga i solen för att orsaka testiklarna att bli för varmt . Dock komma ihåg att både solarium och solen kan orsaka hudcancer och åldrande . Använd en solkräm för att skydda huden .

tips och varningar


 • Dessa metoder är potentiellt farliga och diskutabelt effektiv . Använda andra former av preventivmedel såsom kondomer och spermiedödande medel om du och din partner vill undvika graviditet .


 • Previous:nothing Next:inte Topamax har en effekt på preventivmedel ?

  Relaterade artiklar


 • säkraste effektiv födelsekontroll
 • vasektomi & testikeln smärta
 • positiva effekterna av att ta preventivmedel
 • vad är skillnaden mellan herpies & Jock kliar ?
 • Kan man bli gravid även om du inte har ägglossning ?
 • biverkningar av Lutera
 • hur p-piller orsakar huvudvärk
 • vad man ska äta när man försöker bli gravid
 • alternativa former av preventivmedel för män
 • hur man får preventivmedel som en tonåring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com