hur man kan förbättra manliga skådespelare med vitaminer

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-07
Erektil dysfunktion är ett problem som drabbar ett stort antal män i alla åldrar . Det finns många sätt att behandla erektil dysfunktion och andra prestationsbaserade problem . Vissa metoder är naturliga , andra involvera läkemedel . Ta vitaminer är ett naturligt sätt att förbättra manliga skådespelare

Du behöver : .
Färska , hela livsmedel
Vitamin A , C och E.


1 .
Ät en ren diet av färska , hela livsmedel . Konsumera färsk frukt och grönsaker , magert protein , låg fetthalt mejeriprodukter och fullkornsprodukter , som innehåller mer vitaminer och mineraler än bearbetade eller snabbmat . Enligt Elaine Magee , MPH , RD , av WebMD , är det lättare för kroppen att utvinna vitaminer från rena livsmedel än från förädlade livsmedel .
2 .
få mycket motion . Enligt Discovery Health , kan regelbunden motion göra sex mer önskvärt och roligare , vilket ökar blodflödet till könsorganen och förbättrar sexuell funktion . Delta i ett program som innehåller motstånd , hjärt och flexibilitet utbildning . Sikta på att motionera minst fyra dagar per vecka under minst 30 minuter .
3 .
Öka intaget av vitamin A. Det kan bidra till att öka produktionen av progesteron --- ett hormon som brukar betraktas som " kvinnliga " men det är också närvarande hos män . Det är viktigt eftersom produktionen av testosteron inte kan ske med ut den . Testosteron är det primära könshormonet att män gör , och låga nivåer av det kan leda till erektil dysfunktion och andra prestandaproblem.
4 .
Få mer vitamin C. En studie utförd vid Centrum för psykosomatiska och Psykobiologiska forskning vid universitetet i Trier, Tyskland , visade att en ökning av mängden C-vitamin som konsumeras resulterat i ökad samlagsfrekvens och förbättrad sexuell aptit .
5 .
ta tillskott av vitamin E . E-vitamin är känt för att stöd i produktionen av könshormoner , vilket leder till ökad lust . I en artikel på MedicineNet. com , förklarade dr Sheldon Marks att vissa män har hävdat bättre erektion när de tar vitamin E.


Previous:nothing Next:hur man kan naturligtvis öka testosteronnivåerna hos män över 4o

Relaterade artiklar


 • alternativa former av preventivmedel för män
 • alternativ till en vasektomi
 • hur är herpes kontrakterade ?
 • Alkohol och spermie
 • hur förklarar man en kateter till ett barn
 • göra antibiotika göra p-piller verkningslösa ?
 • vad är HPV-sjukdom ?
 • p-piller frågor
 • tester för impotens
 • Så för att lindra effekterna Depo Provera sida
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com