hur man kan stoppa kontroll Yaz födelse

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-12
YAZ är ett namn som varumärke preventivmedel som produceras av Bayer Healthcare . Den innehåller både drospirenon och etinylestradiol och anses vara en kombinerad form av preventivmedel , som reglerar både östrogen och progesteron i kroppen att producera en preventiva effekten . Fördelen med yaz är att till skillnad från många olika former av kombinerade preventivmedel som innehåller 21 aktiva tabletter , innehåller YAZ 24 aktiva tabletter . Resultatet är en kortare , lättare menstruation . Stoppa YAZ preventivmedel kan göras när som helst under cykeln eller i slutet av cykeln , för en enkel övergång tillbaka till naturliga menstruationscykeln rytmer .
1 .
Bestäm när du vill sluta ta Yaz. Om du stannar vid slutet av din p-piller , kommer du att uppleva din menstruation vid normal tidpunkt . Stoppa i mitten av cykeln kommer att orsaka en bortfallsblödning , där livmoderslemhinnan bodarna men ägglossning inte kan ha inträffat . Stopp YAZ vid slutet av en cykel gör hormoner att balansera mer naturligt , eftersom nivåerna av östrogen och progesteron är låg under denna fas.
2 .
Slutför din sista dos av medicinering. Detta kommer att orsaka din bortfallsblödning . Om du inte är ute efter att bli gravid måste du använda en alternativ form av preventivmedel från denna punkt .
3 .
börjar använda ett diagram för att mäta din cykel längd. Det kan ta flera månader för dina hormoner för att reglera , eller du kanske upptäcker att din cykler är regelbundna omedelbart . Markerar den första dagen av din bortfallsblödning som cykel dag 1 , mäta antalet dagar i din cykel . När du har flera cykler kartlagt , titta för att se om den är en relativt konsekvent antal dagar . Detta tyder på att din naturliga hormon rytm har återupprättas . Om dina cykler förbli oregelbunden efter två till tre månader , kanske du vill rådfråga din läkare för att kontrollera om ett hormon obalans som YAZ kan ha maskering .


Previous:nothing Next:Kinesiska metoder för födelsekontroll

Relaterade artiklar


 • hur man hittar någon som praktiserar metoder fertilitet medvetenhet
 • olika dagen-efter- piller
 • Syftet med att använda ett ess bandage att linda brösten
 • klamydia behandling under graviditeten
 • kan jag få min tid om jag är gravid ?
 • Effekterna av när du slutar ta p-piller
 • effekterna av kvinnliga hormoner på män
 • Skillnaden mellan låg och hög dos preventivmedel
 • behandling för klamydia skick
 • risker för IUD
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com