inte flytande klorofyll hjälp med manliga libido ?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-29
Förespråkar tout flytande klorofyll som en sexuell förbättring , men den allmänna Juryn är fortfarande ute på om det faktiskt kan hjälpa till manliga libido . Att förstå vad flytande klorofyll är och vad det gör i kroppen kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut om att använda det

Identification

Klorofyll , det ämne som ger växterna sin gröna färg, betraktas som en hel måltid. Växter skapa klorofyll genom en kemisk process som kallas fotosyntes . Gröna grönsaker ( särskilt djupt grön ) innehåller mycket klorofyll .

Liquid klorofyll är typiskt ur korn gräs , alger , alfalfa och andra liknande källor . Klorofyll tjockare och stärker cellernas väggar, som sägs hjälpa kroppens immunförsvar . Det kan också fungera som ett rengöringsmedel för blodet och levern , och hjälper syresätta och bygga röda blodkroppar , enligt Wheatgrass4You. com .

Typer

Klorofyll kan konsumeras på flera sätt, bland annat tabletter , kapslar och pulver . En del förespråkare säger de mest hälsofördelar kan vinnas från flytande form på grund av dess avgifta och immunsystemet , enligt LiquidChlorophyll. org . Ökad en manlig sexuella begär är bland de många fördelar som tillskrivs flytande klorofyll .

För flytande , är en rekommenderad dos med 1 tsk i vatten två gånger dagligen .

Signifikans klorofyll sägs stöder en hälsosam blodflödet . Detta är viktigt för det manliga libido , som förekomst av blod snabbt flödar till det manliga könsorganet skapar en erektion . Förespråkarna säger att eftersom flytande klorofyll är så bra för blodet , måste det därför vara till fördel för upphetsning processen .

Behandling

Även om vissa positiva hälsoeffekter av klorofyll har dokumenterats , enligt Wheatgrass4You. com , inte alla positiva påståenden har kunnat styrkas . Resultaten om flytande klorofyll sexuella-förstärkning förmågor är inte övertygande. Majoriteten av webbplatser som erbjuder klorofyll produkter ger en ansvarsfriskrivning att påståendena inte har utvärderats av Food and Drug Administration.

Bottom Line

Det finns olika åsikter , även inom det medicinska samfundet , både för och emot flytande klorofyll som ett manligt libido booster . Som med alla tillägg regim , tala med din läkare innan du tar klorofyll .

Previous:nothing Next:är det säkert att använda borsyra med en spiral ?

Relaterade artiklar


 • Vad är livslängden för en HPV vanlig vårta ?
 • Vilka är fördelarna med Horny Goat Weed ?
 • negativa effekter av p-piller
 • effekterna av befruktningen genom artificiell insemination
 • herpestecken för munnen
 • Kan man bli gravid om du missar ett p-piller ?
 • vad som väntar när man går in för födelsekontroll
 • Hur lång tid spermier i livmodern ?
 • hur du ska ta preventivmedel ordentligt
 • hur man kan sänka testerone
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com