naturligt sätt att öka manliga libido

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-03
Många män upplever låg libido någon gång i sitt liv . Stress , livsstil och åldrande är några av de faktorer som kan leda till låg libido och även impotens . Receptbelagda sexuell förmåga läkemedel kan fungera på kort sikt , men de kommer inte fixa roten till problemet . Arbetar med problemet med naturliga lösningar kan bidra till att vända på problemet för gott . Några naturliga lösningar för låg libido hos män beskrivs nedan

Minska stressen

Stress är en av de viktigaste faktorerna när det kommer till låg libido . Om du är alltför stressad och ditt kärleksliv är lidande , hitta ett sätt att minska din dagliga stress nivå . Djupandning är ett utmärkt sätt att göra detta , eftersom det är enkelt och bekvämt . Du kan andas djupt nästan var som helst och få en lugnare och mindre ängsliga känsla av det . Andra alternativ för att minska stress är tyst meditation, yoga , aromaterapi och tai chi .

utöva mer

Motion är inte bara ett sätt att gå ner i vikt och tona upp , det är också ett bra sätt att förbättra din sexlust . Motion kan hjälpa till att förbättra humöret , främja testosteron release , och förbättra självbild , vilket gör sex mer önskvärt . Dessutom , motion ökar cirkulationen till alla delar av kroppen, inklusive könsorganen .

Makeover maten

Nästa gång du känner dig helt ointresserad av sex , prova att äta några libido-stimulerande livsmedel . Bananer , vitlök , selleri , ostron , fikon , mandel och avokado är alla kända för att hjälpa kroppen hormoner release kön .

Sluta röka

Om du är en cigarett rökare med låg libido , kunde tobaken att skylla . Cigaretter kan vara förödande för de flesta organ i kroppen . En av de saker cigarettrökning gör är att minska den mängd syre som cirkulerar i blodet . Denna brist på syre påverkar könsorganen liksom resten av kroppen , hindrar sexlusten .

Prova några örter

Herbal utövare ofta tyder på en mängd naturläkemedel för låg sexlust hos män . Maca rot , dong quai , Gingko biloba , ginseng , och Yohimbe är alla örter , till nytta för att öka libido . Om du är intresserad av att prova ett naturläkemedel , se till att tala med din läkare först . Vissa örter kan blanda med andra mediciner eller andra örter , så få så mycket information som möjligt innan du försöker något .

Previous:nothing Next:livsmedel för att förbättra lågt spermieantal hos människa

Relaterade artiklar


 • familjeplanering och STD kliniker
 • tips för att öka spermier
 • vad gör du om du kräktes efter att ha tagit p-piller ?
 • alternativ till bröstförstoring
 • hur man använder testosteron behandling för att öka manlig fertilitet
 • information om skott preventivmedel
 • vad gör äggledarna & vas defferens har gemensamt ?
 • hur man kan bota för tidig ejaulation naturligt
 • vasektomi & testikeln smärta
 • vilken ålder gör klimakteriet startar ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com