växtbaserade tadalafil metoder

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-04
Det finns tre godkända läkemedel som kan användas för behandling av erektil dysfunktion, varav en är tadalafil . Detta läkemedel är också känd som " Weekend Pill "på grund av sin långa verksamhet . Det finns växtbaserade varianter av dessa läkemedel som håller på att spridas som naturliga alternativ vid behandling av erektil dysfunktion hos män i alla åldrar , oavsett vilka andra sjukdomar de kan ha

Erektionsnedsättning

erektil dysfunktion är inte begränsad till en viss åldersgrupp , och kan drabba män i alla ras , land eller sexuell läggning. Det kan drabba män som verkar i övrigt friska lika mycket som den påverkar män med hjärtproblem eller är 60 år och mer . Det är den vanligaste orsaken män besöka en läkarmottagning och många undersökningar visar att det leder till svåra psykiska och sociala problem hos män och deras familjer, som skilsmässa och till och med självmord . Erektil dysfunktion uppstår när inte tillräckligt med blod når penisen , som kan ha många orsaker , bland annat stress . Det finns för närvarande tre godkända läkemedel för erektil dysfunktion : sildenafil , vardenafil och tadalafil .

Tadalafil

Tadalafil är en drog som för närvarande saluförs i tablettform under varumärket av Cialis . Den är godkänd för recept för behandling av män med erektil dysfunktion. Det möjliggör för ökat blodflöde till penis , vilket krävs för en adekvat erektion att visas . Men när du tar någon av dessa mediciner , är fysisk penis stimulans som behövs för dess effekter ska börja.
Fördelen med tadalafil över sina föregångare , sildenail och vardenafil , är att de förstnämnda outlasts andra i dess effekt . Eftersom tadalafil möjliggör uppkomsten av en normal erektion i 36 timmar , behöver patienten inte att programmera gånger för att ta p-piller innan han kan delta i sexuella aktiviteter .

växtbaserade Tadalafil Alternativ

Det finns också växtbaserade alternativ till erektil dysfunktion läkemedel . Men eftersom de inte är klassificerade som läkemedel , behöver de inte testas i kliniska prövningar och inte måste godkännas av FDA . Som regel om växtbaserade alternativ tadalafil skall användas med försiktighet , eftersom de ingredienser varierar från märke till märke och kan interagera negativt med andra läkemedel. Några av de vanliga örter och naturliga ingredienser i dessa piller innehåller Yohimbine , L-arginin och Avena sativa . Dessa produkter hävdar ofta vara säkrare än tadalafil , men i själva verket kan orsaka sina egna biverkningar som yrsel och illamående . De långsiktiga biverkningar av dessa typer av piller är också okända . Dessutom fungerar dessa naturliga och växtbaserade alternativ inte så effektivt , snabbt eller pålitligt som tadalafil .

Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna med intrauterin insemination ?

Relaterade artiklar


 • långvarig användning av hormonella preventivmedel
 • utveckling av könshår
 • kan du donera ägg efter en hysterektomi ?
 • omedelbar preventivmetod alternativ
 • sätt att döda spermier
 • risker för vasektomi
 • bra preventivmedel för korrekthet
 • är en smärta i sidan ett tecken på ägglossning ?
 • IUD typer
 • skeden av genitala vårtor hos män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com