vigel ingredienser

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-17

Du behöver :
kosttillskott Receptbelagda testosteron

Vigel är en over- the- counter topikal gel används för att förbättra kvinnans sexuella erfarenheter . Skaparna av Vigel hävdar att de aktiva ingredienserna , L-arginin och pepparmynta , arbeta tillsammans för att öka upphetsning och intensiteten i en kvinnas orgasmer . Enligt skaparna av Vigel är det effektivt i upp till två timmar utan biverkningar . Vigel rekommenderas för användning av Dr Ada Cadell , en styrelse auktoriserad klinisk sexolog . Vigel kan även användas för kvinnor som har problem att nå orgasm eller postmenopausala kvinnor som vill öka sin libido .

L- arginin

L-arginin är en aminosyra som kroppen producerar naturligt . L- arginin omvandlas till kväveoxid i kroppen och hjälper till att slappna blodkärl . Det är denna åtgärd som skaparna av Vigel fordran hjälpmedel för att öka sexuell njutning . En kvinnas sexuella respons omfattar utvidgning av blodkärl i hennes underliv . Denna dilatation gör att klitoris för att förstora och bli känslig . Orgasm uppnås när blodkärlen uppnå maximal dilatation och släpp sedan de ackumulerade blodet . Den medföljande muskelsammandragningar i livmodern och bäckenbotten producera kvinnliga orgasmen. Enligt skaparna av Vigel , när deras produkt appliceras på klitoris den ökar blodtillförseln till området och detta kan hjälpa en kvinna att uppnå mer intensiva och frekventa orgasmer .

Peppermint

Peppermint har använts som ett medicinalväxt i århundraden . Det är bryggt i en te för sådana villkor som illamående , gas och för att lindra ångest . Peppermint olja används för att smaksätta läkemedel och som en hjärtlig för kolik hos spädbarn . Peppermint har också uppvärmning egenskaper som kan hjälpa till att lindra symtomen av en feber . Den pepparmynta Plantan växer i större delen av Europa och Nordamerika . Skaparna av Vigel hävdar att pepparmynta används i deras produkter ger en kylande effekt som förbättrar stimulans .

Hjälpämnena

Propylenglykol är ett lösningsmedel som används i många tillämpningar. Lösningsmedel stöd i blandning av ämnen . Används i livsmedels-och kosmetikindustrin, är den ofarlig och har inga kända biverkningar vid förtäring . Hydroxietylcellulosa används i kosmetiska industrin att producera geler och som förtjockningsmedel . Det är en vattenlöslig polymer som anses vara icke-giftig . Metylparaben används som konserveringsmedel i livsmedel och kosmetiska industrin. Det är också vattenlösligt . Renat vatten används också i Vigel .

Previous:nothing Next:sätt att ändra din månatliga cykel utan p-piller

Relaterade artiklar


 • hem botemedel mot erektil disfunction
 • vad hormoner gör p-piller användning ?
 • hur man kan minska manlig impotens
 • vad är Alesse bra för ?
 • Premarin problem
 • Vilka mediciner orsaka erektil disfunction ?
 • kan du få genitala vårtor från munsår ?
 • den effectivess av dagen efter -piller
 • tidiga tecken på graviditet efter en IUI
 • hur man omedelbart söka befrielse från herpes
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com