zestra ingredienser

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-01
Zestra väsentliga upphetsning oljor , som infördes i juni 2002 , hävdar att öka kvinnans sexuella upphetsning och njutning hon upplever under samlag . Används av kvinnor i världen för att slåss mot sexuella biverkningar av klimakteriet , preventivmedel eller sexuell dysfunktion , hävdar Zestra det kan starta en kvinnas önskan och lägga njutning till sin partner erfarenhet . Zestra ingredienser är nästan uteslutande botaniska oljor och extrakt som blandas till angenäm känsla .

PA-fri Gurkört Seed Oil

Gurkört utsäde olja, som kommer från frön från gurkört anläggningen hemma i Europa, Nordamerika och norra Afrika , har i studier visat sig att behandla hudåkommor när den används som en lokal behandling . Enligt eVitamins. com har vissa studier visat att topikal användning av gurkört fröolja bidrar till att behandla eksem och hudförändringar orsakade av infantil seborroiskt eksem . Efter att de slutat använda olja , gjorde dessa barn lider inte av återfall av skador .

Jättenattljusolja

Denna olja har en stor mängd gamma linolensyra , en fettsyra som kroppen omvandlar till ett hormon . Medicinskt sett har jättenattljusolja använts en anti-inflammatorisk för att behandla reumatoid artrit , och vid förtäring , för att sänka kolesterolnivåerna hos vissa patienter. Injicering av gamma linolensyra ( GLA ) från jättenattljusolja i cancertumörer har bidragit till att underlätta den ekonomiska nedgången av cancer . Används lokalt , har nattljusolja visats stöd med klåda, rodnad och torrhet i huden hos vissa patienter. är

Angelica Utdrag

Utdrag ur Angelic växt som används som utvärtes antiinflammatoriska läkemedel . Detta extrakt hjälpmedel i relief från ett antal villkor , bland annat ledvärk , ryggvärk , reumatism och ischias . Det visas också att göra huden mer känslig för beröring .

Coleus Forskholii Utdrag

Coleus Forskholii utdrag finns i andra sexuella stimulantia , däribland Passion RX ett tillägg i tablettform för att öka njutning och känslighet hos män och kvinnor under samlag .

teobromin

En av de kemikalier som finns naturligt i choklad , har teobromin nämnts som en av orsakerna till choklad rykte som afrodisiakum.

C-vitamin

som finns naturligt i kroppen , liksom i citrusfrukter , C-vitamin är en viktig immun booster , liksom ett stöd i att sänka kolesterolet och bidrar slåss av effekterna av passiv rökning . C-vitamin är appliceras lokalt som ett antihistamin och antioxidant , medhjälp vid sårläkning och skydda sår från smitta .

Vitamin E

Vitamin E fungerar också som en antioxidant i kroppen , sänker kolesterol och medhjälp till nedbrytning av glukos i kroppen . Mer forskning som visar att det skulle kunna användas för att behandla diabetes . Lokalt , E-vitamin är antioxidanter hjälper till att minska inflammation och blodflödet till tillämpad område .

Previous:nothing Next:tecken på impotens

Relaterade artiklar


 • hur man kan minska tonårsgraviditeter
 • tidigt ejuclation bota
 • hur man använder kulor som Ben Wa kulor
 • vad som är hälsosamt spermier ?
 • hur stärka blåsmuskeln
 • långsiktiga biverkningar av IVF-behandling hos barn
 • levonorgestrel förskrivningsinformation
 • Depo Provera skott biverkningar
 • fakta om testosteron
 • vad är födelse - kontroll examen ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com