Hur man blir fullt erigerad

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-06
Erektil dysfunktion skadelidande fått ett påverkar förlust av intimitet . Erektil dysfunktion, eller ED , diagnostiseras när en man inte kan uppnå en fullständig , långvarig erektion för sexuellt umgänge . Uppskattningar har stämde att ungefär en av 10 män lider av ED och att problemet inte är normalt för en man att uppleva i alla åldrar . En riktig erektion uppstår när nerver till penis fungera korrekt , är korrekt blodcirkulationen till penis uppnåtts och det finns ett incitament eller motivation från hjärnan till att främja åtgärder . Nutrition , ohälsosamma vanor , och stress har varit kopplade till ED och kan ha en negativ inverkan på din sexuella prestation

Du behöver : .
Bär
Grönsaker.
Fullkorn .
Olivolja.
Vatten.
600mg inositol hexanicinate .

Nutrition


1 .
konsumera en kost rik på oraffinerad , obearbetade livsmedel såsom frukt , grönsaker, fullkorn och olivolja . Frukt inklusive bär är särskilt rekommenderas för dem med ED . Flavonoider , även känd som växt-pigmentceller , förse kroppen med vaskulära stöd .
2 .
Styr undan av mat och dryck med hög sockerhalt . Undvik mejeriprodukter , friterad mat och koffeinhaltiga drycker , eftersom dessa inte rekommenderas energikällor för ED drabbade . Begränsa din dagliga alkoholkonsumtion att drastiskt förbättra blodcirkulationen till penis , vilket resulterar i en fylligare erektion .
3 .
Hydrate kroppen dagligen genom att dricka 50 procent av din nuvarande kroppsvikt i gram av vatten . Vatten absorberar toxiner och ökar blodflödet i hela kroppen .
4 .
Ta en vitamintillskott . Konsumera 600 till 3. 000 mg inositol hexaniacinate dagligen följt av en 8-oz . glas vatten. Inositol hexaniacinate , ett vitamin B3 komplement, ofta för att skapa könshormoner och naturligtvis sänka kolesterolvärdet . Högt kolesterol kan skydda artärerna som går till penis och hindra blodflödet .

gjort ändringen fysiskt och känslomässigt


1 .
Motion fyra gånger i veckan i 30 minuter . Utövar kan göra underverk för din hälsa och sexuell aktivitet. Välj en konditionsträning som promenader, jogging, cykling eller simning för att verkligen öka din puls .
2 .
Ändra din tankeprocess . ED är en mycket vanlig sjukdom bland män som verkligen kan skada din självkänsla . Vet att du är inte ensam , och försöka experimentera i sovrummet . Oralsex är ett fantastiskt sätt att stimulera könsorganen och ge njutning .
3 .
Bo i ett avslappnat tillstånd innan intimitet . Om kroppen och sinnet uppleva känslor av ångest eller trötthet före samlag , kommer dina övergripande resultat och uppförande lidande . Erektion måste få korrekt blodflödet och sinnet måste vara i en omfattande stat för att bearbeta känslor av upphetsning för att uppnå en erektion . Minska ångest och upprätthålla god sömn i ditt liv att kraftigt förbättra ditt sexliv .

tips och varningar


 • Läkemedel för att inte kunna uppnå en erektion finns Men de ger bara en tillfällig lösning för ett omedelbart problem som kräver uppmärksamhet .
 • Rådgör alltid med din primära läkare innan du tar inositol hexaniacinate . Endast din läkare kan avgöra om detta vitamintillskott är rätt för dig . Diabetiker inte rekommenderas att ta inositol hexaniacinate . Om du inte kan uppnå en erektion i två månader , sök läkarhjälp.


 • Previous:nothing Next:hur man köper en Hitachi massager

  Relaterade artiklar


 • hur man kan integrera reproduktiv hälsa till länder
 • När ska man börja orto Tri- cyclen lo
 • vilket hormon används i p-piller ?
 • bästa kosttillskott för erektil dysfunktion
 • användning av manliga spermier
 • är det sant att du kan bli gravid på någon bördig dag ?
 • psykologiska erektil dysfunktion botemedel hemma
 • inte herpes ut rakhyvelsutslag ?
 • Kan man bli gravid den första dagen av din mens ?
 • Vilka är målorgan för testosteron ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com