danazol & torra ögon problem med kontaktlinser

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-07
Danazol är en oral kapsel medicin för kvinnor med diagnosen endometrios . Även biverkningar varierar i varje patient , en del kvinnor klagar över torra ögon frågor, särskilt för dem som bär kontakter på regelbunden basis

Endometrios

Endometrios , en kvinnliga reproduktiva systemet sjukdom , karaktäriseras av livmoderslemhinnan växer i andra områden än i livmodern . I de flesta fall växer den i äggledarna och äggstockarna . Denna tillväxt är mycket smärtsamt för kvinnorna och kan orsaka infertilitet eller Tubal graviditeter . Den ärrvävnad och cystor som bildas av sjukdom är mest smärtsamma under menstruation . Orala preventivmedel är kända för att hjälpa denna smärta .

Om Danazol

Danazol används för att förhindra smärta och lösa infertilitet hos kvinnor med endometrios . Det har också använts för att bota svullnad i både män och kvinnor , på grund av medfödda sjukdomar . Det tas två gånger dagligen , oralt och ordinerats uteslutande av din läkare .

det stöd i endometrios smärtlindring genom att stoppa hormon skapelse från äggstockarna , vilket orsakar smärta för dem som har endometrios .

Danazol biverkningar

I vissa fall kan Danazol orsaka viktökning , akne , rodnad och svettningar , förändring i tonfallet som en heshet eller en pitch förändring , onormal kroppsbehåring tillväxt , vaginala och membran torrhet och även minskade bröst . Dessa biverkningar är inte vanligt . Om någon av dina kroppsdelar börja svälla , eller om du har psykiska förändringar såsom depression efter början p-piller , kontakta din läkare omedelbart . Vissa patienter kan ha en allergi mot p-piller . Var uppmärksam på varje kliande eller röda fläckar , svullnad eller andra tecken på allergisk reaktion och kontakta din läkare om detta händer .

Torra ögon Side Effect

På grund av uttorkning av membran kan kvinnor se en förändring i ögonen fukt efter början en Danazol regim . Dem som upplever ögontorrhet kan märka en ökning av tårproduktion , vilket orsakar okontrollerbar öga grät . Du kan också kommer att märka att de ständigt måste blinka eller klåda i ögonen har du inte känt förut .

Om detta villkor började innan den fattar danazol, kan det inte vara relaterade . Detta kan vara början på villkoret Kronisk Torra ögon som skulle kräva en helt annan medicinering . Låt din läkare vet om detta och några andra biverkningar du fruktar du kan ha från att ta danazol.

Torra ögon Kontakter

Om du inte har kronisk Torra ögon och villkoret började innan det muntliga kapsel Kan du ha en irritation som orsakats genom att bära kontakter . Kontakta din ögonläkare om dessa frågor.

Om du tar Danazol och uppleva den torra effekt ögonbiverkningar , undvika att bära kontaktlinser tills problemet är löst . Linser på torra ögon kommer bara förvärra situationen och eventuellt kommer att repa dina ögon .

ögontorrhet Hjälp

Kontakta din läkare om Danazol har orsakat torra ögon . För komfort , använd en over-the-counter ( OTC ) ögondroppar , såsom Clear Eyes , att öka tårar i ögonen och kondition din torra ögon .

Om problemet kvarstår, kontakta din läkare eller ögonläkare för att komma med en lösning för torra ögon frågan . Ställ den inte i kontaktlinser tills problemet har lösts .

Previous:nothing Next:kan hiv- tester krävas ?

Relaterade artiklar


 • typer av preventivmedel som används i 18th century
 • hur man kan stoppa minipiller
 • Vem ska jag gå för att se om minskad kvinnliga libido ?
 • define Kama Sutra
 • hur bli gravid med clomid
 • hem botemedel mot erektil disfunction
 • hur man kontrollerar upphetsning nivåer
 • hur man kan minska huvudvärk när du tar Viagra
 • möjliga botemedel för herpes
 • Hur är trichomoniasis behandlas på en man ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com