hur man blir en talesman för HPV påverkansarbete

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-07-06
Humant papillomvirus , eller HPV är en sexuellt överförbar sjukdom som blir allt vanligare . Centers for Disease Control and Prevention uppskattar att minst 50 procent av alla sexuellt aktiva män och kvinnor kommer att krympa HPV någon gång under sin livstid . Viruset kan leda till genitala vårtor eller livmoderhalscancer. Eftersom HPV är vanligare , är det viktigt för någon att tala med unga , sexuellt aktiva personer om sjukdomen och hur det kan förebyggas

Du behöver : .
Webbsida
Informationsansvarig paket .
Lokala skolor .
Gynekologi kontor .


1 .
Bygg din egen webbplats . Eftersom HPV är en så personlig fråga , många människor använder Internet för att undersöka det. Genom att sätta all information som du tycker att någon borde veta om viruset på en webbplats och sedan lägger upp länkar i forum eller diskussionsforum , har du möjlighet att nå många människor .
2 .

Engagera dig på lokal mitten och gymnasieskolor som undervisar sexualundervisning . Låt hälsa lärare på dessa skolor vet att du är en talesman för HPV opinionsbildning. De kan låta dig komma in i deras klass och prata om sexuellt överförbara sjukdomar .
3 .
Besök lokala högskolor att prata om HPV medvetenhet . De flesta av dessa skolor är mycket mer liberala när det gäller undervisning sexualundervisning . Kontakta centret högskola hälsa eller ta kontakt med instruktörer som undervisar sexualitet , hälsa eller kvinnoforskning kurser . Mål att tala till en grupp studenter om sexuellt överförbara sjukdomar .
4 .
Skapa informativt paket om HPV . Det kan vara så enkelt som att sammanställa information och skriva ut den . Var noga med att inkludera information om riskfaktorer, symtom , prevention, diagnos och behandling. Var också noga med att inkludera resurser för de som tror att de har HPV . Går på college campus och dela ut information till studenter , eller att låta eleverna göra jobbet åt dig , är en av de bästa sätten att få information där ute .
5 .
Fråga Planned Parenthood om andra sätt att engagera sig . Du kan också kontakta andra gynekologi kontor i området . Planned Parenthood och andra gynekologer kanske kan ge dig information om lokala HPV medvetenhet händelser som hålls i området .
6 .
Gå med i en sexuell grupp hälsa opinionsbildning. En mycket välkänd grupp är förespråkare för ungdom . Sådana organisationer kan sätta dig i kontakt med dem som har ett uppdrag som liknar dina egna . Sexuell hälsa intresseorganisationer kommer att ge dig information om hur man blir en effektiv talesman för HPV påverkansarbete .

tips och varningar


 • understryker hur vanligt HPV är kommer att bli en av de bästa sätten att uppmuntra unga , sexuellt aktiva människor att bli testade .
 • Även om du kommer att vilja påminna om hur vanligt HPV är , inte underskatta allvaret i denna STD .
 • ljud är aldrig för predikande om du försöker att nå unga sexuellt aktiva människor om HPV . Försök att skilja hälsa och religion .


 • Previous:nothing Next:Hur man blir fullt erigerad

  Relaterade artiklar


 • korrekt genitala hygien
 • medroxypr biverkningar
 • hur man kan bli av trichomoniasis
 • preventivmedel och rökning risken
 • manlig potens tips
 • Kama Sutra tutorial
 • Kan jag vara gravid , men har fortfarande en period ?
 • reproduktion hos människa
 • är kärlek en kemisk obalans ?
 • hur man kan undvika fläckar på preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com