injektioner för behandling av impotens

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-04
Impotens är när en man inte kan bibehålla en erektion tillräckligt länge för att delta i samlag . I svåra fall blir det omöjligt att få erektion alls . Fysisk träning tenderar att minska risken för impotens , enligt MedicineNet. com . Det finns en mängd olika läkemedel för att behandla sjukdomen . Injektion terapi är också en av de mest effektiva behandlingar för impotens

Fakta

Impotens INJEKTIONSBEHANDLINGAR inleddes i början av 1990-talet , enligt impotens-Guide. com . Medicin injiceras direkt i penis i allmänhet har bäst effekt .

Förfarande

Injektion terapi för impotens kallas " intrakavernös injektionsbehandling. " Det innebär att injicera erektion-inducerande läkemedel direkt in i penis . Det är viktigt att vidta försiktighetsåtgärder vid administrering av injektioner , enligt Impotens Times . En läkare lär patienten hur man utför injektionen . Dock måste patienten lära sig att injicera sig själva för at-home behandling .

Medicinering

papaverin i en medicin som används vid behandling impotens injektion . Caverject är också en populär medicin som används för injektioner . Injektion endera läkemedlet direkt in i penis orsakar en erektion. Både droger vidgas och blodkärlen i penis , gör det möjligt att blir överfyllda med blod . Om mannen inte ha sex inom 60 minuter efter injektionen , kommer han att förlora erektionen .

Dosering

Doseringen storlek beror på patientens hälsa och hur allvarligt problemet är . Efter läkare ordinerar dosering, bör det inte justeras utan läkares godkännande. En överdos kan leda till en smärtsam erektion som varar mer än fyra timmar . Om detta inträffar, är omedelbar medicinsk behandling krävs .

Varning

Injektioner kan orsaka smärta vid injektionsstället . Det finns också möjligheten att utveckla en liten knöl eller knut på penisen . Problemet går oftast bort om injektioner är tillfälligt stoppad . Det är också möjligt att undvika detta problem genom att injicera skotten i olika områden på penis .

Previous:nothing Next:hur man styr hormoner under puberteten

Relaterade artiklar


 • skillnad mellan manliga och kvinnliga kondomer
 • effekten av p-piller på äggledarna och ägg
 • biverkningar av medroxiprogesteronacetat
 • hur man köper clindesse medicin
 • manliga klimakteriet beteende
 • hur man tillfälligt stoppa din tid
 • hur man kan bli av en vaginal lukt
 • symptom på hypogonadism
 • övning för att bota impotens
 • erektil dysfuntion behandlingar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com