inte vivaxa arbete ?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-07-09

Vivaxa . topikal produkt

Maxoderm Vivaxa , skapad av Barmensen Labs , är ett starkt saluförs läkemedel som är avsedd att hjälpa en manlig förbättra kvaliteten och varaktigheten en erektion . Det är appliceras lokalt , vilket innebär att du tillämpa den på huden på penis och smörja in som en lotion . Det är absorberad av dina vävnader genom huden

Vivaxa s Desensibilisering ombud

Vivaxa innehåller två aktiva ingredienser : Calmosensine ( acetyl dipeptid-1 cetylalkohol ester , en desensibilisering agent ) och Peptide 171 ( oligohexapeptide , en stimulerande medel) . Den Calmosensine jobb är att göra penis påverkas mindre av taktila förnimmelser av något slag , från sexuella touch till värme till smärta . Det gör man genom att släppa endorfiner i hjärnan som ansvarar för lugnande spänning . Calmosensine är den del av Vivaxa som hjälper en människa känner sig mindre övergripande känslan i hans penis , och därför inte orgasm lika lätt .

Vivaxa är stimulerande ombud

Peptide 171 , en kedja av sex aminosyror , är ett stimulerande medel , Men snarare än att stimulera huden på penis , vilket skulle vara kontraproduktivt för att förbättra sexuell uthållighet , det fungerar genom att sända signaler till en förstärkt erektion till penis .

Vivaxa omedelbara och långsiktiga effektiviteten

Vivaxa marknadsförs som arbetar i två olika tidsramar . Den första är nästan direkt-du gnugga Vivaxa på din penis , vänta en stund för det absorberar och för den aktiva ingredienser för att börja gälla, och då är man redo att ha sex för en påstådd två till tre gånger längre än du skulle har före applicering.

Den andra tidsramen är mycket längre . Vivaxa produktinformation rekommenderar att du använder den för åtta till 12 veckor för maximal effektivitet , med en topp på frekvens av sex tillfällen per vecka nåddes under veckorna fyra till sex.

Som med många läkemedel , kan du bygga upp en tolerans för Vivaxa effekter-kroppen kan bli okänsliggjorda till drogen med upprepad användning , vilket gör det ineffektivt

Vivaxa och din partner

Vivaxa påståenden på att vara bäst uppförande-prolongment System Center runt dess förmåga att påverka bara de som använder produkten . Ofta aktuell okänsliggöra läkemedel ( inklusive lanocaine , lidokain och bensokain ) som är på penis hamna skapa domningar för sexuell partner också. Vivaxa hävdar att dess aktiva ingredienser absorberar snabbt in i vävnaderna i penis , och eventuellt överskott kan enkelt torkas ur penis innan samlag .

Vad Vivaxa inte gör

Vivaxa inte fungerar som en form av preventivmedel eller för att förebygga sexuellt överförbara sjukdomar . Det inte heller fungera som en lösning för erektil dysfunktion.

Vivaxa och kondomer

Vivaxa är en vattenbaserad produkt och vattenbaserade produkter brukar anses säkra för användning med latex kondomer . Men sojaolja och lecitin är två inaktiva ingredienser i Vivaxa som kan försämras kondomer . Vivaxa säger att deras produkt fortfarande levererar sexuell uthållighet när den används med kondom , men det har inte testats om kondom styrka , det är inte säkert för användning tillsammans med dem när de försöker att förhindra graviditet eller sexuellt överförbara infektioner .

Previous:nothing Next:effekterna av att äta rött kött på spermieantal

Relaterade artiklar


 • sildenafil behandling
 • kommer slimquick påverka preventivmedel ?
 • hur man använder testosteron behandling för att öka manlig fertilitet
 • historia syfilis behandling
 • Reproduktionsorgan information
 • män med erektil dysfunktion på grund av narkotikamissbruk
 • hur p-piller orsakar huvudvärk
 • preventivmedel råd
 • inte stoppa preventivmedel ändra dina fertila period ?
 • hur man kan minska en mans libido
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com