implantation symtom med tvillingar

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-08-23
Implantation är det ögonblick när du faktiskt blir gravid , det befruktade ägget ansluter till livmoderväggen , där den kommer att växa . Vänta tills efter din missad tid att ta ett graviditetstest kan nervslitande , men många kvinnor tycker att de kan bestämma att de framgångsrikt har tänkt genom att titta efter tecken på implantation . De som blir gravid med tvillingar ofta upplever samma sak, men mer överdrivna , symtom som de som har singlar , det beror på den ökade mängden hormoner som produceras i en graviditet av multiplar .

Spotting

När ägget implantat , kan den orsaka lätt stänkblödning eller blödning som märks på dina underkläder eller när du torkar i badrummet . Detta spotting , allmänt känd som implantation blödning , förekommer inte i alla kvinnor , men det är den absolut tidigaste tecknet på graviditet . Den förekommer allmänt fem till 10 dagar efter befruktningen och en vecka före din väntas nästa period . Det kan framstå som en liten fläck eller en serie platser under loppet av några dagar .

kramp

Samtidigt som kvinnor spotting , en del också rapportera upplever period -liknande kramper som ett resultat av implantation . Dessa är ofta misstas för premenstruella kramper . Även om detta kan vara ett symtom på implantation , kramper ensam är inte ett tillräckligt pålitliga tecken att fastställa graviditet om det förekommer i kombination med andra indikatorer .

Ändra BBT

För dem som har varit aktivt försöker bli gravid , spårning basala kroppstemperaturen förändringar blir ofta rutin . Om du spårar din BBT kanske du märker att det vid tidpunkten för implantationen , stiger din temperatur sjunker under en enda dag och då och är fortfarande hög .

Ändra Bröst

plötslig ökning av östrogen och progesteron som uppstår när du blir gravid ofta resulterar i förändringar i brösten . Hur denna förändring manifest är olika från person till person, men svullnad , ömhet och ökad känslighet är alla vanliga . Detta är ofta en av de tidigaste symtom på graviditet , och det är typiskt överdriven hos kvinnor gravida med multiplar eftersom de producerar betydligt mer av dessa hormoner

Varning

metoden dessa symtom med försiktighet . de alla kan visas , av olika skäl , hos kvinnor som inte har blivit gravid . Graviditet kan inte anses vara säker förrän du har fått ett positivt resultat på ett graviditetstest och hade graviditeten bekräftat av din läkare .

Previous:nothing Next:Varför finns det olika hormoner hos män och kvinnor ?

Relaterade artiklar


 • vad kan de testa i en manlig fertilitet klinik ?
 • Vad händer med en kvinnas ägg efter klimakteriet ?
 • Vad är äggledarna ?
 • alternativ till en spiral
 • HPV-sjukdom
 • hur du ska ta preventivmedel ordentligt
 • impotens och motion
 • p-piller & motion
 • herpes komplikationer
 • klimakteriet och tryck över bröstet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com