cigaretter & impotens

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-10-24
Experter är inte bara blåser rök om cigaretter är kopplade till impotens . Framväxande forskningsmöjligheter , däribland en australiensisk studie som publiceras i tobakskontroll tidskriften 2006, visar att män som röker är mer benägna att kämpa med erektil dysfunktion än män som inte röker . Den främsta anledningen är att nikotin fann drogen i tobaksvaror , kan skada blodkärlen och stänga av blodflödet krävs för att uppnå full erektion

Erektionsnedsättning

Vid något tillfälle nästan alla män befinner sig mentalt redo med en villig partner och samarbetsvillig penis . När en man konsekvent har svårt att uppnå en erektion eller hålla en tillräckligt länge för att ha sex , är det känt som erektil dysfunktion , även kallad ED eller impotens . Det uppskattas att så många som 30 miljoner män i USA upplever ED , enligt National Institutes of Health .

Montering Uppnått

För att uppnå full erektion blod måste få flöda genom penis corporacavernosaen , även känd som två kolumner av erektil vävnad på vardera sidan av penis . Eftersom blodet flyter i , skapar det tryck och penis expanderar .

Nikotin Effekter

Rökning ger till kroppen nikotin och andra kärlsammandragande som sedan stänga blodkärl . Det kan öka koncentrationerna av fria fettsyror i blodet som ytterligare kan begränsa blod till könsorganen . Nikotin har också funnit att sänka testosteron och andra hormonella nivåer i blodet .

Andra orsaker

Rökning är inte den enda orsaken till impotens problem --- andra levnadsvanor kan också ha en stor inverkan på en mans sexuell hälsa . Fetma , stor alkoholkonsumtion och droganvändning är några andra orsaker till erektil dysfunktion.

Behandling

Samtidigt som det finns mediciner som kan hjälpa behandla erektil dysfunktion flesta läkare talar för att behandling bör inledas med hälsosam livsstil förändringar . Om det inte fungerar , föreslår National Kidney urologiska sjukdomar Clearinghouse psykoterapi och beteende ändringar följt av oral eller lokalt injicerat narkotika , enheter vakuum och inopererade apparater .

Previous:nothing Next:livsmedel som främjar bröst tillväxt

Relaterade artiklar


 • hur man eliminerar sperma lukt
 • IUD komplikationer
 • hur du köper Valtrex
 • vad är herpes simplex virus typ 2 ?
 • feromoner definition
 • effektivitet preventivmedel efter en cykel
 • Orsaker och riskfaktorer av impotens
 • Rökning och impotens
 • olika preventivmetoder
 • Vad är funktionen av en enda spermie ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com