hur lång tid tar uthållighet -Rx senast?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-10-22
Stamina-RX är en sexuell stimulant som säljs som kosttillskott i hälsokostbutiker och apotek och online av Georgia- baserade Hi- Tech Pharmaceuticals . Produkten är tänkt att öka sexuell lust , uthållighet och prestanda . Medan FDA har utfärdat varningar och återkallelser av produkten i det förflutna, att de som fortfarande vill använda Stamina-Rx kan först vara till hjälp att förstå hur produkten fungerar och hur länge dess effekter varar

Formulering

Enligt eVitamins är Stamina-Rx formulering gjort unika med två ingredienser , xanthoparmelia scabrosa och cnidium Monnier . Den förstnämnda är tänkt att få muskelavslappning, vilket resulterar i maximal arteriell dilatation och blodflödet till genitala regionen , medan den senare ökar frisättningen av kväveoxid medan hämma ett enzym som kallas PDE-5 , vilket resulterar i fortsatt erektioner . Produkten innehåller också Yohimbe extrakt , som är tänkt att öka blodcirkulationen och libido , Epimedium , även kallad " Horny Goat Weed ", som sägs öka sexlusten , L- arginin , som är tänkt att öka produktionen av kväveoxid , vilket resulterar i ökad styvhet , och gamma aminosmörsyra , vilket höjer nivåerna av dopamin , vilket ger en känsla av eufori

Effects

Stamina-Rx har fått både positiva och negativa recensioner , och det verkar dess effekter varierar från person till person . Ett hinder för slutgiltigt anger hur länge effekterna av produkten senaste är att så är fallet med många kosttillskott , formeln som används får inte vara exakt samma från ett parti till nästa . Många av de ingredienser som används av Stamina-Rx hade visat sig öka blodflödet . Men lite eller ingen forskning finns om huruvida dessa ingredienser effekter resulterar i ökad sexuell lust och uthållighet .

bidragande faktorer

En annan faktor som gör det svårt att bedöma hur länge effekterna av Stamina-Rx senaste är att användarna normalt tar tillägget innan deltagande i aktiviteter som kan leda till sex . På grund av detta , det är omöjligt att säga vilka effekter kan hänföras till produkten och som är bara resultat av normala fysiologiska reaktioner . Vissa Stamina-Rx användare kan också uppleva en placeboeffekt , om produkten verkar fungera bara för att de tror att det kan .

Varning

Under 2003 varnade FDA konsumenterna att inte köpa eller konsumera Stamina-RX eftersom den innehöll tadalafil , en ingrediens som används i vissa receptbelagda läkemedel , däribland CIALIS, tänkte ställa några hälsorisker . En interaktion mellan tadalafil och nitrater kan leda till drastiskt sänkt blodtryck . I 202C tvingades företaget att återkalla produkten eftersom den innehöll benxamidenafil , en annan vanlig ingrediens i receptbelagda erektil dysfunktion läkemedel . Ingrediensen var inte anges på produktens etikett.

Kontraindikation

Stamina-Rx bör inte användas av människor i riskzonen för högt blodtryck , krampanfall, stroke , njure sköldkörtel , eller psykisk sjukdom , enligt eVitamins . Dessutom råder webbplatsen personer att kontakta sin läkare innan du använder produkten om de tar MAO -hämmare eller andra receptbelagda läkemedel .

Previous:nothing Next:hur man ökar Cowper ’s sekret

Relaterade artiklar


 • hur du visar spermier
 • kombinerat preventivmetoder
 • hur man duscha efter Implanon
 • hur man kan stoppa din menstruation
 • kan du få dagen- efter-piller från någon läkare ?
 • HPV -virus infektioner
 • vad är syftet med den vita kontroll inert p-piller i slutet av förpackningen ?
 • tecken och symtom på att stoppa p-piller
 • naturligt sätt att öka spermieproduktionen & rörlighet för graviditet
 • hjälp för manliga erektion dysfunktion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com