hur man använder en vanlig massageapparat som en personlig massager

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-10-24
Massagers ge lindring för ömma muskler och värk i kroppen och hjälper till att lindra vardagens stress . Vissa massageapparaterna är mer mångsidig än andra och kan användas som personlig massageapparaterna också . Även normala massageapparaterna kan användas som personlig massageapparaterna av både män och kvinnor, är de främst används av kvinnor för sexuell upphetsning och syften stimulans , att uppnå vad många anser vara

Du måste " absolut avkoppling . " :
Massager .
Massager bilagor ( tillval ) .
Färska batterier eller ett eluttag .
Glidmedel .
Antibakteriell tvål eller sexleksak desinfekterande servetter .
Ren handduk.
Lämplig plats .

Förberedelser


1 .
Rengör massageapparaten och dess bilagor med antibakteriell tvål , eller med sexleksak desinfekterande servetter om massager eller hur t vattentät . Sexleksak desinfekterande servetter är ytrengöringsservetterna särskilt utformade för att rengöra sexleksaker säkert ( säkert för leksaken och säkert för dig) . Det är viktigt att ta detta extra steg för att säkerställa din sexuella hälsa och säkerhet, du riskerar att bli smittad om ett förorenat massageapparat appliceras på dina mest intima kroppsdelar .
2 .
Välj en plats som du vill använda ditt massageapparaten i. Många föredrar en lugn , privat miljö , medan andra föredrar det motsatta . Det viktiga är att välja en plats där du känner dig bekväm och tillfreds .
3 .
Anslut massageapparaten till ett eluttag . Om din massager är batteridriven , byta batterier vid behov .
4 .
Placera handduken och personliga smörjmedel inom räckhåll .

Tillämpning


1 .
Välj den fil du vill använda och montera massager . Detta steg är valfritt och beror helt på dina personliga preferenser . Vissa människor tycker om att använda en massageapparat utan bilagor .
2 .
Applicera glidmedel för de områden som du vill använda massageapparaten på . Enligt Brown University 's Health Education hemsida , " [s ] öka sexuell njutning genom att kontaktytorna våta och hala och genom att minska friktion och eventuell irritation. " glidmedel ( Referenser 1 )
3 .
Aktivera massageapparaten med hjälp av strömbrytaren .
4 .
Applicera massageapparat för det område som du vill stimulera. Justera hastigheten på massageapparaten ( om den har hastigheten alternativ ) tills du hittar den rätta . Flytta massager på och runt det markerade området för maximal stimulans . Använda ytterligare sexuella anordningar för att stimulera andra delar av kroppen om så önskas.
5 .
När du är klar , använd handduken för att rengöra sig själv utanför . Vid det här laget är det en bra idé att bada .
6 .
Rengör massageapparaten och dess bilagor med antingen antibakteriell tvål eller desinfektionsmedel våtservetter . Torka allt av helt .
7 .
Förvara massageapparaten och bilagor i en ren och torr plats. Nu massageapparaten är klar för användning i framtiden antingen en vanlig eller personlig massager .

tips och varningar


 • Använd massager som en personlig massageapparat medan du " är ensam eller med någon annan . Det är bra för par att använda under intima stunder .
 • Om du använder massageapparaten på eller i anus , se till att du rengöra fästet eller massageapparaten själv innan du använder den till andra delar av kroppen . Enligt Lisa S. Lawless , Ph. D. , C. E. O. av Holistisk Wisdom , en webbplats om " sensuella empowerment , " den " anala regionen har en mängd olika bakterier i och strax utanför [i ] det. " Därför är det viktigt att du rengör den bifogade filen eller massageapparaten noggrant före applicering av dem till andra delar av kroppen , eftersom det är möjligt för bakterier att överföras från anus till en annan region , vilket skulle kunna leda till olika typer av infektioner . Alternativt, om du har flera bilagor kan du använda dem på olika delar av kroppen och inte oroa sig städning dem halvvägs .
 • att undvika farliga situationer , inte använda massageapparaten i vatten om det inte är särskilt utformade för att göra det .


 • Previous:nothing Next:cigaretter & impotens

  Relaterade artiklar


 • hur man kan samla spermier
 • mänsklig reproduktion aktiviteter
 • hur mjölk prostatakörteln
 • näring för att öka manliga libido
 • DHT - inducerad penis tillväxt
 • vad som är kvinnligt libido ?
 • sätt att locka en man
 • tecken och symtom på att stoppa p-piller
 • biverkningar av Camila
 • bad under en menstruationscykel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com