bäcken stickningar och dra smärta

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-04-24
Om du lider av en rycka och dra känsel och stickningar i bäckenområdet, det finns en god chans att du har sammanväxningar. Om du har haft ett kejsarsnitt eller någon typ av bukkirurgi kan sammanväxningar utvecklas som kroppen försöker läka, orsakar din smärta och obehag

What Happens

Bäcken sammanväxningar form när kroppen försöker läka från en infektion, trauma, inflammation eller kirurgi. Dessa sammanväxningar består av ärrbildning som vävnaden försöker reparera sig själv. Den sammanväxningar kan gå med strukturer i kroppen med en lim-liknande band som kan pågå under en livstid. Ibland kan dessa sammanväxningar binda mag, reproduktiv och urogenitala organ så hårt att det stör funktioner dessa organ och även orsakar smärta, enligt Clearpassage. com.

Effekter

Tyvärr, när sammanväxningar utveckla det finns inget sätt för kroppen att bli av med dem. Sammanväxningar har en styrka på 2. 000 kg. per kvadrattum, vilket gör att slita och dra sensation.

Identifiering

sammanväxningar kan bildas i olika former, inklusive gardin-liknande eller rep former. Sammanväxningar kan vara tjock eller smal, grova eller HINNAKTIG och får djup i våra kroppar eller på ytan av vår kropp strukturer. Den sammanväxningar kan sträcka längden på kroppen, hindra en person från stående. Våra kroppar dra och flytta mot dessa sammanväxningar, vilket ger oss obehag. Du kan uppleva avses smärta, vilket innebär att sammanväxningar är rycka på en del av kroppen som inte var med i den ursprungliga vävnaden trauma och det gör att en del av den skada kroppen. Om din mage eller tarm blivit blockerade av sammanväxningar, kan detta vara livshotande, enligt Gynob. com.

Kvinnor

När en kvinna insjuknar sammanväxningar, kan detta blockera äggledarna, omfatta en eller båda äggstockarna och orsaka inflammation i väggarna i livmodern, vilket kan resultera i infertilitet. Detta kan orsaka smärta. Om sammanväxningar förekomma i livmoderhalsen, kan detta orsaka smärta vid samlag. Den sammanväxningar kan också göra det svårt för spermier att komma in i livmodern. När livmoderhalsen är plågas av sammanväxningar, varje gång en kvinna tar ett steg, är livmoderhalsen dras av vidhäftning. När sammanväxningar utvecklas på den uterin väggar, minskar det här din chans att bli gravid eftersom implantation är inte ägnade att förekomma.

Alternativ

Kirurgi brukade vara det enda alternativet till att ta bort sammanväxningar. Detta förfarande kallas "lys av sammanväxningar" och kan utföras via laproscopy eller vanlig kirurgi. De sammanväxningar bränns eller kapas bort. Men sammanväxningar tenderar att återkomma eller bli ännu värre på grund av operation. Det finns också en chans att skada kan göras för att underliggande strukturer när denna typ av kirurgi är peformed. Följaktligen är operation inte alltid att rekommendera.

Alternativ

Belinda Wurn och hennes make, massageterapeut Larry Wurn, utvecklat en metod att bli av sammanväxningar. Paret upptäckte att tillämpa hårdare tryck på platsen under en tid kommer att lösas upp och försvinna sammanväxningar. Detta kallas Wurn Technique, som är icke-invasiv.

Previous:nothing Next:vad man ska göra för svullna fötter med dålig cirkulation?

Relaterade artiklar


 • kroppsdelar av en kvinna
 • hur man kan hjälpa en tonårig alkoholhaltiga
 • urinblåsan som orsakas av menopaus
 • Vilka är de behandlingar för aptitlöshet?
 • bäcken stickningar och dra smärta
 • vad man ska göra för svullna fötter med dålig cirkulation?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com