hur man hittar H1N1 eller svininfluensavaccinet

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-05-25
Den första doserna av H1N1 eller svininfluensavaccinet har skickats, men vaccinet är en bristvara. Eftersom det tar tid att göra och distribuera vaccinet, inte alla vaccin som den federala regeringen har köpt kommer att finnas tillgängliga på en gång. Som en följd av detta har vissa kommuner inte tillräckligt med vaccin just nu. Tills det finns en större leverans av vaccinet kommer vaccinet först göras tillgängliga för personer i målgrupper:
* Gravida kvinnor,
* Människor som lever med och ta hand om barn under 6 månaders ålder,
* akutvården personal och vårdpersonal,
* Barn och unga vuxna från 6 månader till 24 år, och
personer * i åldern 64 till 25 med kroniska sjukdomstillstånd, såsom hjärtsjukdomar, lungsjukdom, diabetes, astma, eller försvagat immunförsvar.

Om du är i en av målgrupperna och du är intresserade av att få skott, här är hur du kan hitta det

Du behöver:.
Tills ytterligare vaccin finns tillgängligt, du 'll måste vara i en målgrupp för att få vaccinet.
  Målgrupperna är:.
Gravida kvinnor.
Människor som lever med och ta hand om barn under 6 månaders ålder.
Akutvården personal och vårdpersonal.
Barn och ungdomar mellan 6 månader till 24 år.
Personer i åldern 64 till 25 med kroniska sjukdomstillstånd, såsom hjärtsjukdomar, lungsjukdomar, diabetes, astma, eller försvagat immunsystem.


1.
Kontakta din primärvårdsläkare. Ring och ta reda på om din läkare (eller för gravida kvinnor deras OBGYN) har vaccinet tillgängliga eller kommer att få det i. Om vaccinet är tillgängligt via din primärvårdsläkare du kanske kan få det på ett möte i motsats till vänta i en lång rad vid en offentlig klinik.
2.
Kontakta din County Health Department. Du kan leta upp scheman vaccinet kliniken via Internet eller kontakta din County Health Department. County hälsodepartement erbjuder gratis H1N1 influensa kliniker.
3.
Kontrollera med ditt barns skola. Vissa skolor planerar att vara värd för H1N1-vaccin kliniker. Kontrollera med skolorna i ditt område för att se om kliniker har planerats och om de är öppna för andra i samhället eller bara för eleverna på skolan.
4.
Besök www . Flu. gov för den senaste informationen om var man får vaccineras.

tips och varningar


 • Var förvarnad om att den fria länet vårdcentraler är mycket trångt. Vissa kliniker rapporterar att människor köar mitt i natten för att säkra en plats i kö för att få vaccinet. Ta en bok, en handhållen spelkonsol, din iPod eller någon annan form av underhållning och vara beredd att vänta i långa rader.
 • Om du inte är i målgruppen oroa dig inte, mer vaccin är på väg. Den federala regeringen hävdat att den har köpt tillräckligt av vaccinet så att alla som vill vaccinera kommer att kunna få det. Omfattande leveranser bör finnas tillgängliga i slutet av november.
 • Skydda dig mot influensa och andra smittsamma sjukdomar genom att hålla sig borta från sjuka människor och tvätta händerna ofta.
 • H1N1-vaccin är inte avsedd att ersätta säsongsbunden influensa vaccin. Den är avsedd att användas i samband med säsongsbunden influensa vaccin. För bästa täckning, är Centers for Disease Control rekommenderar att både vaccin ges.


 • Previous:nothing Next:hur man gör en **** större

  Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till blod slem i avföringen?
 • varför själv garvare göra dig luktar?
 • hur man hittar H1N1 eller svininfluensavaccinet
 • vad man ska göra för svullna fötter med dålig cirkulation?
 • hur man gör en **** större
 • vanliga neurologiska störningar hos barn
 • urinblåsan som orsakas av menopaus
 • lipotropic faktorer
 • Singulair biverkningar hos småbarn
 • hur man sparar pengar på kontaktlinser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com