säkraste sättet att höja kroppens ph

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-05-20
Body pH (potential väte) nivå är en viktig del av god hälsa. En högre pH-nivån är mer önskvärt än ett lågt pH-värde (ett pH som är minst 70 procent alkalisk är bäst), och många människor är nyfikna på att hålla pH tillräckligt högt. Det finns två saker man kan göra för att påverka pH-värde, det finns många missuppfattningar om ytterligare metoder

bukspottskörteln Hälsa

Gör allt du kan för att se till att din bukspottkörtel är frisk. Alla livsmedel som lämnar magen är sura eftersom de har varit i kontakt med din magsyra. När de lämnar magen, att enzymer från bukspottkörteln att ändra pH från sura basiskt. Om din bukspottkörtel inte frisk nog för att tillverka dessa enzymer bra, kan pH påverkas. Saker du kan göra som är bra för bukspottkörteln omfattar gå ner i vikt, äta mindre socker och dricka mindre alkohol.

Oxygen

Breathe. Syre reagerar med vätejoner i kroppen som kemiska processer som cellandningen uppstå. Eftersom dessa kemiska processer förekommer, är antalet vätejoner minskade och därmed minska pH. Ett bra sätt att öka syretillförseln är att meditera under inandningen djupt. Detta är också bra för dig eftersom det kan lindra stress. Ett annat alternativ är att utöva, eftersom välutvecklade lungor kan ta in mer syre mer effektivt. Slutligen, kan du ta en tillfällig utflykt till en syre bar.

Diet

Vet att kosten inte förändras pH. Många källor (särskilt webbplatser) stöder tanken att det gör det, men enligt DrGabe Mirkin, den extrema surheten i magen betyder att det finns mycket få livsmedel som skulle påverka pH, och även om dessa livsmedel gjorde det, skulle effekten bli mycket tillfällig. Mycket sura livsmedel fortfarande kan klippas ur kosten av andra orsaker, dock. Sura livsmedel tenderar att vara "bekvämlighet" livsmedel och drycker som Cola som innehåller mycket socker och fett.

Överväganden

Body pH verkligen styrs av bukspottkörteln och har en mycket liten mängd variationer. Inget du kan göra kommer att öka kroppens pH i extrema sätt, även om hälsa i bukspottkörteln och mängden syre i kroppen kan leda till små förändringar. Försök inte att höja pH-värdet i extrema sätt, eftersom detta kan göra dig mycket sjuk. Om du tror att du har dålig syreupptagning eller pankreas problem som kan påverka ditt pH, tala med din läkare innan någon behandling.

Previous:nothing Next:Finns det ett samband mellan klimakteriet & depression?

Relaterade artiklar


 • homocystein metabolism
 • bäcken stickningar och dra smärta
 • hur man kan hjälpa en tonårig alkoholhaltiga
 • urinblåsan som orsakas av menopaus
 • Singulair biverkningar hos småbarn
 • fibromyalgi återhämtning
 • håravfall från stress
 • Definitionen av laminin
 • saker som ökar ett lipas räkna
 • kroppsdelar av en kvinna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com