Hur man testar manlig fertilitet

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-04
Mer än 40 procent av de par som försöker bli gravid har problem på grund av manlig infertilitet. Det finns flera sätt att testa för manlig fertilitet

Så här testar fertiliteten


1.
Se en urolog. Infertilitet är problemet när par inte kan bli gravid efter konsekvent försökt i minst ett år. Även om det kan vara en kvinnlig eller manlig fråga, män har högre barnlöshet än kvinnor. För att kontrollera infertilitet, se en urolog.
2.
Ha en urolog utföra en omfattande undersökning fertilitet, som kommer att omfatta en fysisk undersökning och en genomgång av din sjukdomshistoria för att leta efter sjukdomar eller genetiska problem som negativt effekt spermieantal och till se om manliga hormoner är på låga nivåer i kroppen.
3.
genomgå en sperma analys för att fastställa mängden spermier släpps i provet samt eventuell missfärgning orsakas av eventuella infektioner eller blod. Dessa kan vara ett tecken på att något annat i sperman kan orsaka infertilitet.

urolog kan välja att se några prover av prover innan man kommer på någon slutsats om vad som orsakar infertilitet.
4.
Ta hormon tester. Om manliga hormoner, som testosteron, är ur balans, kan det vara den primära orsaken till infertilitet.
5.
Ha en genetik test utfört. Dessa tester kontrollerar för genmutationer och störningar som kan orsaka infertilitet, samt egenskaper som kan föras vidare till dina barn.
6.
Ha en urolog genomföra ett test spermiefunktion till avgöra hur väl spermier funktioner efter att ha lämnat den manliga kroppen. Sperm måste leva och fungera på rätt sätt för att möta och befrukta ett ägg.
7.
Skaffa en tentamen urinanalys att kontrollera sexuellt överförbara sjukdomar och urinvägsinfektioner, vilket kan vara de bakomliggande orsakerna av infertilitet.
8.
Skaffa en retrograd ejakulation tentamen. Detta infertilitet problem uppstår när sperman backas upp i urinblåsan och väldigt lite frigörs under utlösning. Retrograd ejakulation är orsakad av medicinering, nervskador och blåsa-muskelskada.


Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna med citron vatten?

Relaterade artiklar


 • hur man dödar löss på mjuka underlag
 • vad man ska göra för svullna fötter med dålig cirkulation?
 • allergen barriär tvätt skötselråd
 • Effekten av brunnsvatten på tänderna
 • febernedsättande tips för spädbarn
 • fibromyalgi återhämtning
 • Vad är PSA i blodet?
 • Definitionen av laminin
 • säkerhet Premarin grädde
 • hur man kan hjälpa en tonårig alkoholhaltiga
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com