det bästa diet piller program

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-10
För personer med fetma-relaterade hälsofrågor eller som har uttömt andra diet alternativ, viktminskning läkemedel kan vara en bra lösning, enligt Mayo Clinic. Bantningspiller är tillgängliga i över disk och receptbelagda form, men det är viktigt att välja rätt medicinering. Växtbaserade läkemedel inte granskas av FDA och kan till och med vara riskabelt för din hälsa

Du behöver:. .
Näringsrika livsmedel
Debatt.

Safe Over-the-Counter Bantningspiller

Det finns massor av kost läkemedel på marknaden. Enligt Mayo Clinic, gör de inte bara arbete. The Food and Drug Administration (FDA) godkände nyligen Alli, en over-the-counter diet piller avsedda för viktminskning hos personer 18 år och äldre.

viktminskning piller fungerar genom att minska mängden fett absorberas i tarmen. Dieters ta p-piller tre gånger dagligen (i kapselform) i samband med måltid. Enligt Mayo Clinic, bör Alli användas med en hälsosam kost och motion rutin

Receptbelagda Alternativ

Det finns för närvarande två viktminskning receptbelagda läkemedel som finns. Sibutramin (även känd under sitt varumärke, Meridia) och orlistat (varumärke: Xenical). Mayo Clinic påpekar att receptbelagda viktminskning piller är reserverade för endast ett fåtal situationer, till exempel personer med ett BMI på 30 eller högre, medicinska komplikationer på grund av fetma eller som inte har haft framgång med andra viktminskning metoder.

Sibutramin fattas 5 mg till 15 mg en gång om dagen. Räkna med att betala $ 112 till $ 213 för en 30-dagars förbrukning (om du inte har försäkringsskydd). Med orlistat, tar patienten upp till 120 mg tre gånger om dagen, och kostnaden är $ 132 till $ 380 för en 30-dagars förbrukning.

tar receptbelagda bantningspiller kan hjälpa dieters förlora upp till 10 procent av kroppsfett inom en 12-månadersperiod, enligt Mayo Clinic. En fettsnål kost och fysisk aktivitet rutin bör också antas.

Bantningspiller som bör undvikas

Bara för att bantningspiller säljs på apoteket betyder inte att de är i säkerhet, enligt de Mayo Clinic . Faktum är växtbaserade kosttillskott för viktminskning inte granskats av FDA. Håll dig borta från kost-tillskott som pomerans, som kan orsaka allvarliga hjärtkomplikationer. Heartleaf (även känd som land malva) innehåller farliga ingrediensen Ephedra, som kan orsaka dödliga biverkningar, enligt Mayo Clinic. Innan någon viktminskning piller, prata med din läkare om hälsoriskerna.

Previous:nothing Next:Hur identifiera Barretts esofagus

Relaterade artiklar


 • hjälp vid avbrytande preventivmedel
 • estropipate vs östrogen
 • hur ofta bör kvinnor se sina gynekologer?
 • saker som ökar ett lipas räkna
 • det bästa diet piller program
 • AB vaccin biverkningar
 • hur man ska behandla friktion bränna
 • homocystein metabolism
 • rensar ut överbelastning i örat
 • kost för personer som hade gastric bypass
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com