livsmedel som avblockera testosteron-receptorer

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-03
Testosteron är ett naturligt manligt hormon som är ansvarig för sexuell utveckling, ackumulation av muskelmassa, underhåll av bentätheten och ökar produktionen av röda blodkroppar hos män. Produktionen av testosteron ökar under puberteten och sedan jämnar ut under resten av en människas liv. En testosteronbrist kan bero på att blockeras testosteron-receptorer, vilket ibland kan tas bort med hjälp livsmedel

Testosteron Receptorer

testosteron-receptorer bosatta i hjärnan, och deras uppgift är att direkt testosteron till målceller. När dessa receptorer blockeras eller bundna, kan organet uppleva en testosteronbrist, på grund av receptorerna inte kan varna kroppen att behovet av mer testosteron. Unblocking dessa receptorer är en metod för att säkerställa att kroppen producerar och använder nog testosteron. Östrogen är ofta en skyldige för att blockera testosteron-receptorer, och genom att minska mängden östrogen som finns i en mans kropp, kan receptorerna då upphävas och kunna fungera normalt.

Östrogenets roll i Män

Män producerar en liten mängd östrogen i testiklarna och binjurarna. Hos män, bistår östrogen med hormonbalansen och övergripande friska kroppens funktioner. Mängden av östrogen som cirkulerar i en mans kropp är minimal. För mycket östrogen kan orsaka en minskning av erektil styrka och libido, utveckling av bröst och en ökad risk för bröstcancer. Balansen mellan testosteron och östrogen är känslig och bör behållas. För mycket östrogen orsakar inte bara oönskade biverkningar, men det kan också minska mängden testosteron som produceras genom att blockera receptorer.

lägre östrogen med Mat

Eftersom det har fastställts att förekomst av extra östrogen hos män har varit känt att binda testosteron-receptorer, en strategi för att öka testosteron är att lossa dessa receptorer. Ät östrogen-minskande livsmedel, vilket kommer att sänka östrogen och sedan låsa testosteron-receptorer.

Enligt MoonDragon's Näringsvärde kostinformation (se Resurser), upprätthålla en kost som är låg i östrogen kan minska risken för en mängd av östrogen-relaterade problem och komplikationer, inklusive bröstcancer. Upprätthålla en kost som är rik på fibrer och antioxidanter och låg fetthalt. Fibrer mat inkluderar fullkorn, baljväxter och bär. Fokus på att äta fettsnål mat och magert kött som är fria från hormoner, men se till att konsumera essentiella fettsyror, som består av "friska" fetter. Införliva massor av hela korn, grönsaker och frukter i din kost för att konsumera massor av mineraler, näringsämnen och vitaminer. Ägg, nötter, morötter och andra orange, gröna och gula grönsaker och mjölkprodukter är alla rika på antioxidanter.

Förutom att äta mat som främjar hälsa och samtidigt hålla östrogennivåer i schack, hålla reda på din vänta och upprätthålla en hälsosam livsstil för att undvika att bli feta. Fetma kan främja syntesen av östrogen i fettvävnad, vilket kan leda till en ökning av östrogen nivåer, en minskning av testosteron-nivåerna och en ökad risk för vissa sjukdomar och cancer.

Previous:nothing Next:estropipate vs östrogen

Relaterade artiklar


 • hur man hittar H1N1 eller svininfluensavaccinet
 • Vilka är de behandlingar för aptitlöshet?
 • Effekten av brunnsvatten på tänderna
 • Finns det ett samband mellan klimakteriet & depression?
 • allergen barriär tvätt skötselråd
 • Singulair biverkningar hos småbarn
 • hur man ska behandla friktion bränna
 • febernedsättande tips för spädbarn
 • fertilitetsproblem efter vasektomi återföring
 • hur man sparar pengar på kontaktlinser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com