naturliga diabetes lättnad

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-06-17
Blodsockret är att producera el, vilket är viktigt för att bygga muskler och vävnad. Med både typ 1 och typ 2-diabetes har kroppen för mycket glukos i blodet, vilket kan orsaka hälsoproblem som hjärt-frågor, nervskada, frågor njur-och ögonskador. Förutom vanliga diabetesbehandling, finns det några naturliga alternativ som kan sänka blodsockernivån. Men innan man börjar kuren är det viktigt att rådgöra med din läkare.

sänka blodsockret med motion

Fysisk aktivitet sänker naturligtvis blodsockret, beroende på Mayo Clinic. Under fysisk aktivitet, är mer socker som till celler i kroppen, där det omvandlas till energi. Utövar 30 minuter per dag och med kan minska den mängd insulin medicin måste du ta, förklarar Mayo Clinic.

Välj aktiviteter som du tycker om, såsom simning, cykling eller vandring. Detta gör det lättare att hålla sig till en rutin.

Kost förändringar

En annan strategi för att få naturliga befrielse från din diabetes gör kost förändringar. Enligt American Diabetes Association (ADA), med en "platta tillvägagångssätt" i kosten gör det mycket lättare att planera måltiderna.

När man äter en måltid, dela upp din tallrik på mitten. Hälften av tallriken ska fyllas med nonstarchy grönsaker, till exempel gröna bönor, spenat eller kål. Sedan dela den andra halvan av tallriken i två mindre delar.

Fyll en av de två mindre delar med stärkelserika livsmedel, såsom fullkornspasta, bönor eller låg fetthalt hela crackers vete. Fyll den återstående delen av plattan med magert protein, såsom insjöfisk, magert kött eller tofu.

Utöver vad som finns på tallriken, ADA förklarar du kan få några fler objekt. Lägg en bit frukt, till exempel ett äpple eller u00BD kopp bär, och en portion av mejeriprodukter, som ett glas mjölk (8 oz. ).

Undvik mat som innehåller mycket fett, och koka med lite olivolja istället för smör. Försök bakning livsmedel att skära ut extra fett.

Hantera stress

Mayo Clinic förklarar att stress utlöser en hormonell reaktion i kroppen som kan störa insulin funktion. Meditation, yoga och massage kan hjälpa dig att minska stress. Få gott om sömn, som också är viktiga för att hantera stress, enligt Mayo Clinic.

Previous:nothing Next:användning av alkohollösning för avlägsnande av löss

Relaterade artiklar


 • hur ofta bör kvinnor se sina gynekologer?
 • det bästa diet piller program
 • fibromyalgi återhämtning
 • naturliga diabetes lättnad
 • sätt att komma ihåg att dricka vatten
 • smärtlindring för osteoradionecrosis
 • varför framkalla läkare arbetsmarknaden?
 • hur man kan bli av armarna lukt på ett naturligt sätt
 • är mjukt vatten dåligt för dig?
 • homocystein metabolism
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com