hur man får mest nytta från vision försäkring

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-22
Om du har vision försäkring för att kompensera kostnaden för behov ögonvård, finns det vissa saker du kan göra för att få maximal nytta av din täckning. Genom att maximera nyttan på optiska artiklar täcks av din vision försäkring plan, kommer du troligen spara pengar.

Här är några saker att tänka och förstå om din vision täckning, såsom att plocka en leverantör ögonvård för . glasögon, ramar och kontaktlinser och andra optiska artiklar vård

Du behöver:
desinfekterande servetter.
Antibakteriella diskmedel.
Antibakteriella handtvål.


1.
Förstå vad din optiska försäkring täcker är avgörande. Vanligtvis täcker de en procentandel av kontor besök och alla inredningsdetaljer avgifter. De täcker också upp till ett högsta belopp dollar för glasögon (bågar och glas) eller kontaktlinser. La extra såsom högt index progressiva glas, bländskydd, skyddar mot repor och linser övergången kommer att ha en högsta tillåtna dollar belopp. Om du inte vet eller förstår de gränser dollar belopp på din täckning, bör det finnas ett 800 kundservice nummer eller hemsida där man kan få information.
2.
Vet vilka öga vårdgivare i ditt nätverk. Gå till en ögonläkare från nätet kommer att kosta mer ur fickan än om du går till en i nätverket läkare.
3.
När du förstår din vision förmåner täckning gränser och hitta ett öga läkare som deltar i din plan, kallar dem och ställa frågor. Veta ur fickan kostnader kan spara pengar. Skanna din plan täckning och har täckning gränser framför dig när du ringer. Fråga om de har glasögonbågar i den prisklass som tillåts enligt dina förmåner. Fråga vad de tar betalt för en examen, både en monokel examen och kontaktlinser tentamen. Om du har en hög index recept och vill kontakter kommer du sannolikt behöva bifokala eller toriska linser och tentamen och montering avgifter skulle kunna vara mycket högre än för en vanlig linser. Fråga vad de tar betalt efter tillägg såsom anti-glare, skyddar mot repor och linser övergång.
4.
Jämför läkarens avgifter av vad din försäkring täcker och sedan åka runt och göra prisjämförelser. Ring flera läkare och jämför priser på allt innan man beslutar om vilken läkare för att se.

tips och varningar


 • vara en informerad konsument är ett kostnadseffektivt sätt att få mest valuta för pengarna när det handlar om vision försäkring och optiska behov.


 • Previous:nothing Next:hur att hålla sig frisk medan i college

  Relaterade artiklar


 • inte har äggledarna bort orsaken klimakteriet?
 • varför kvinnor har sin tid under graviditeten
 • Graviditet & Myom
 • mögel lukt bortförande från en avfuktare
 • sätt att komma ihåg att dricka vatten
 • hur man ska behandla en sinus-infektion för barn i lekåldern
 • när ska hormonersättning övervägas?
 • febernedsättande tips för spädbarn
 • homocystein metabolism
 • plexus brachialis skador hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com