hur man startar fågelskådning för din hälsa

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-24
Fågelskådning kan hålla dig frisk och förbättra mentala funktioner. Förutom att det är underhållande. Walking är några av de bästa motion runt, och är en integrerad del av fågelskådning. Lägg till att utöva din hjärna blir och du har en vinnande kombination. Hälso-experter säger att gör korsord, spela ordspel, eller delta i andra fritidsaktiviteter som slipar tankeprocesser kommer att förhindra eller bromsa minnesförlust, demens och andra psykiska nedgång. Alla samma kognitiva färdigheter som används i dessa typer av aktiviteter används i fågelskådning, som kräver snabba erkännande av fåglar, minnas fågel namn och vanor, sätta ihop olika bitar av information snabbt och erkänna fjäderdräkt och fågelsång. Mayo Clinic rekommenderar fågelskådning att hålla dig skarp som du ålder

Du behöver:.
Field Guide till fåglar för ditt område
. .


1.
Bästa sättet att börja fågelskådning är att ta en klass från en fågel expert. Välj en klass som innehåller möjligheter att gå utomhus med läraren. En lärare som känner igen och kan påpeka för er speciella fågel låtar du hör är den bästa. Fågelskådning böcker är också bra, speciellt en bra Fälthandbok. Skaffa en Fälthandbok för din region, eftersom det kommer att få mer detaljerad information om varje fågel och kommer att omfatta fåglar du sannolikt att se i närheten av hemmet.
2.
Du kan locka fler fåglar till din egen trädgård genom att sätta ut fågelholkar och hus fågel. Olika fåglar häckar i olika typer av hus och äta olika typer av foder. Fråga din fågelskådning lärare eller någon på foder affären där fröna säljs om utfodring och bostäder fåglar i ditt område. För mer voljär variation än vad du kommer se i din egen bakgård, unna dig fågelskådning utflykter. Det är här du kan få bra motion till fots.
3.
Se de bästa fågelskådning platser nära dig, gå till www. trails. com och söka "fågelskådning i [namnet på ditt område]" för en lista över närliggande spår och rekreationsområden med bra fågelskådning.


Previous:nothing Next:hur veta om du ska få n1h1 vaccin

Relaterade artiklar


 • Vilka är orsakerna till för tidig födsel?
 • vad är den stora kroppspulsådern i bäckenet?
 • läkemedel för behandling av högt kortisolnivåer
 • hjälp vid avbrytande preventivmedel
 • diarré i klimakteriet
 • naturliga diabetes lättnad
 • vad är orsakerna till sprickor på fötter?
 • Yaz preventivmedel säkerhetsvarningar
 • hur du förklara din första perioden
 • vad är det säkraste tiden för att inte bli gravid?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com