huvudvärk orsakad av spinal ryggmärgsbråck syndrom

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-07-21
En tjudrad ryggmärgen kan eller inte kan orsaka huvudvärk, men det kan resultera i ett antal fysiska problem för en individ drabbas av det Identifiering En uppbundna ryggmärg betraktas som en neurologisk defekt, enligt det nationella institutet för neurologiska sjukdomar och Strokes. Detta inträffar när vävnaden begränsar de bilagor förflyttning av ryggmärgen inuti ryggraden. Dessa bilagor orsak okarakteristiska sträckning av ryggmärgen. Internetdelning kan också vara resultatet av en ryggmärgsskada. Ärrvävnad kan utveckla, och detta förhindrar korrekt flöde av vätskor runt ryggmärgen.

Prediction

En tjudrad ryggmärgen blir värre på dig ålder. När ett barn har en tjudrad ryggmärgen tillväxtprocessen kommer att göra förankringsremmarna sträckan, som så småningom kan störa blodtillförsel till ryggraden och skador på ryggraden.

Symtom

Om du har detta tillstånd kan du drabbas av huvudvärk, även om de inte är en av de viktigaste symptomen på detta tillstånd. De repetitiva stretching av ryggmärgen när de enskilda flexar nacken eller utbuktningar i midjan så småningom kommer att orsaka smärta i benet och domningar, svaghet i benen, en störning i sin balans och inkontinens, enligt wichiaricenter. org.

Övriga överväganden

Andra tecken på att du har en fjättrad ryggmärg omfatta krökning av ryggraden, Hudförändringar som visas direkt över ryggmärgen, inklusive födelsemärken, missfärgning av huden, fettansamling, taggar hud, mittlinjen gropar eller skrifter av bihålorna ledande mot ryggmärgen, enligt pedneurosurgery. netto. Andra symtom är deformitet av höfter och ben, urinblåsa eller tarm inkontinens, nedsatt känsel i benen, en förändring i gång, snubblande, ben eller rygg smärta och förlust av styrka i fötter eller ben.

Alternativ

New York-Presbyterian Hospital konstaterar att behandling för detta tillstånd innebär att öppna nedre delen av ryggen för att avslöja den plats där ryggmärgen är låst. Underförankringsbanden är ogjort genom att reparera defekter eller genom att ta bort ett utstick. Det finns alltid en chans att ryggmärgen kan bli retethered, så att patienten måste övervakas noga efter operation. Om operation är inte ett alternativ, kan ryggmärgen nervrötter skäras för att lindra smärta.

Previous:nothing Next:äggdonation risker

Relaterade artiklar


 • diet val efter gastric bypass
 • hur man donera moderkakan navelsträngsblod
 • akuta behandlingar för andfåddhet
 • ascaris suum hos människa
 • skälen till frekvent urinering när jag försöker bli gravid
 • varför kvinnor har sin tid under graviditeten
 • hur man kan bli av armarna lukt på ett naturligt sätt
 • kan du ha implantation blödning & inte vara gravid?
 • leverproblem under graviditeten
 • vad är den stora kroppspulsådern i bäckenet?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com