rödklöver i behandling för klimakteriet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-11
Många kvinnor är väljer naturmedel när det gäller att hantera klimakteriebesvär, såsom värmevallningar, nattliga svettningar, sömnlöshet och ledvärk. Eftersom hormonbehandling (HRT), som brukade vara den gyllene standarden när det gällde att hantera klimakteriebesvär, har kopplats till hälsorisker, är kvinnor söker sig alternativa metoder och rödklöver är en av dem. Andra namn på rödklöver ingår ko gräs, beebread, äng klöver, rödklöver och Trifolium förevändning

Identification

blommor på slutet av rödklöver växterna är den del som används för terapeutiska personer, enligt All4naturalhealth. com. Rödklöver växer vilt och äts av betande kor och andra djur. Det anses vara något av ett diuretikum, eftersom det hjälper kroppen att bli av med överflödig vätska. Detta kan vara till nytta för postmenopausala kvinnor, som tenderar att uppleva vinna vatten vikt.

Isoflavoner

Rödklöver innehåller isoflavoner, som är växtbaserade kemikalier som härmar effekterna som produceras naturligt östrogen har på kroppen. När en kvinna är helt menopaus, är hon inte längre producera tillräckliga mängder östrogen. Det finns anekdotiska bevis för rödklöver hjälper sanera hormoner som är fluktuerande och bli för högt eller för lågt, och detta hjälper minska klimakteriet symtom, såsom värmevallningar.

Effekter

Rödklöver innehåller niacin, kalium, C-vitamin , tiamin, krom, kalcium, fosfor och magnesium, som är viktiga näringsämnen. Förutom att lindra klimakteriet symtom, har rödklöver använts för att behandla avvikande kolesterolnivåer, hjärt problem och benskörhet. Salva gjord av rödklöver är kända för att vara en effektiv behandling för hudsjukdomar, t. ex. psoriasis.

Fördelar

The University of Maryland rapporter som rödklöver kan bromsa förlust av benmassa och kan även främja bentätheten i förskolan -. och peri-menopausala kvinnor, vilket minskar risken för benskörhet efter klimakteriet

Typer

Rödklöver finns i flytande extrakt, tabletter, tinkturer, teer, kapslar och salva form

Varning Innan du använder rödklöver, diskutera detta med din vårdgivare. Det är möjligt att rödklöver kan öka effekterna av östrogen. För mycket östrogen är inte bra och har kopplats till bröstcancer. På grund av örten s östrogena effekter, kan det snabbt tillväxten av cancer, precis som för mycket östrogen är kapabel att göra, så ta detta i beaktande. Rödklöver kan störa med läkemedlet tamoxifen, som ges till bröstcancerpatienter. Det kan också påverka kroppens förmåga att bryta ner leverenzymer när vissa läkemedel tas. Rödklöver kan öka blödning, så inte ta det om du tar blodförtunnande medel.

Previous:nothing Next:vad är orsakerna till sprickor på fötter?

Relaterade artiklar


 • symptom och behandling av trikiner
 • lipotropic faktorer
 • hur man beräknar en persons födelsedatum
 • pristiq för klimakteriet
 • information om högt blodtryck för barn 12 år och äldre
 • Vilka är orsakerna till för tidig födsel?
 • febernedsättande tips för spädbarn
 • ben sporrar hos barn
 • saker som ökar ett lipas räkna
 • hur man kan bli av hicka effektivt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com