virusskydd

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-12
Ett virus definieras som en enkel organism, mindre än en bakterie som kan orsaka en sjukdom, som influensa, förkylningar, ebola, polio, MRSA, aids, hepatit och herpes. Till skillnad från bakterier, de är resistenta mot de flesta medicinska behandlingar och mediciner, de måste helt enkelt köra kursen medan du behandla symtom som kan göra dig helt olycklig

Självklart är kunskap bästa försvar mot ett virus. .

Du behöver:
vårdgivare
. IV.
blodet.

Förebyggande

Det enda sättet att säkerställa total förebyggande är att stanna hemma och inte låta någon komma eller gå. Eftersom detta inte är möjligt i dagens värld, metoder för förebyggande omfatta vaccinationer, undvikande av kontakt och renlighet.

Vaccinationer mot virus förändras varje år, eftersom viruset förändras. Vaccinationer hjälper kroppen att utveckla antikroppar mot viruset och är ganska effektiva.

Undvikande av kontakt är en tuff en, eftersom vi är i ständig kontakt med andra människor och vad de touch, som telefoner, shoppingvagn handtag, pengar, vatten svalare knappar och dörrknoppar. Det är inte lätt att spendera en hel dag inte röra en eller flera av dessa saker, därför blir renlighet viktigt. Om du inte kan tvätta händerna med varmt vatten och en desinficerande tvål, bära en flaska hand sanitizer med dig och använda det ofta. Många ställen, såsom livsmedelsbutiker, sjukhus, sjukhem och läkarens kontor utbudet nu sanitizer till alla som är närvarande.

Det är viktigt att hålla händerna borta från ansiktet, eftersom virus bakterier överförs via mun, näsa och ögon. Nysa axeln, inte handen. Hantera inte andra människors vävnader, dricka koppar eller makeup.

Du kanske också vill öka ditt intag av vitamin C och ta en probiotisk att försäkra ett starkt immunförsvar, som är dina bästa försvar mot ett virus. Vila mycket och motion, äta ordentligt och stanna hydratiserade. Alla dessa saker kommer att hålla dig i toppskick och ge dig en bättre chans att inte fånga ett virus.

Om du kommer ner med ett virus, stanna hemma för att undvika att sprida det till andra.

Previous:nothing Next:Vad betyder högt systoliskt och lågt diastoliskt tryck?





Relaterade artiklar


 • vad man ska leta efter när man köper hörselskydd
 • hur man hittar H1N1 eller svininfluensavaccinet
 • hälsorisker av trä värme
 • Varför får jag rysningar när jag inte är kallt?
 • är det säkert att använda aluminium köksredskap?
 • diet val efter gastric bypass
 • Vad är PSA i blodet?
 • normala blodtrycksvärden hos barn
 • hur man gör en **** större
 • hur man sparar pengar på kontaktlinser




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com