farlig abort förfaranden

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-01
När arbetet utförs i en steril miljö av en utbildad professionell, det finns få risker med abort. I USA, mindre än en procent av dem som genomgått abort drabbas av allvarliga komplikationer. Tyvärr finns det några farliga aborter förfaranden från det förflutna och kvinnor som väljer att ha en egen abort ansikte mycket högre risker. För att undvika farorna med abort, se till att besöka en kompetent yrkesman som har flera års erfarenhet

Intaget Abortificants

Abortificants, och abortframkallande, är ämnen som du äter muntligen att orsaka en abort. Både medicinskt godkända och växtbaserade abortificants finns tillgängliga. RU-486 är tillgänglig via recept och är godkänd av Federal Drug Administration. Vissa kvinnor upplever komplikationer med drogen, såsom diarré, illamående och långvariga blödningar.

Enligt Epigee. com, växtbaserade abortframkallande såsom Pennyroyal kan få farliga biverkningar, bland annat leverskador, koma och konvulsioner. Vad gör växtbaserade abortificants särskilt farligt är att kvinnor vanligtvis inte ta dem under vård av en läkare.

Klädhängare Abort

länge använts som bilden av den pro-choice rörelsen, gör en galge abort inte nödvändigtvis måste innebära en klädhängare. Människor använder denna term för att beskriva en abort, oftast självförvållade, där en kvinna sticker ett föremål i hennes vagina, cervix och livmoder i ett försök att döda fostret. Namnet kommer från det faktum att många kvinnor använde en klädhängare för att göra detta i tider när abort var olagligt.

Faran med att använda denna typ av metod är att du skulle kunna punktera några av dina organ, mest typiska går igenom livmodern och i magen. De villkor under vilka kvinnor eller otränade abortionists utföra denna typ av abort är också vanligtvis inte sterila, vilket kan resultera i komplikationer från infektionen.

Saline Abort

En saltlösning abort innebär sticker en nål in i buken, undanröja en del av fostervattnet och ersätta den med en koksaltlösning. Den saltlösning dödar fostret och kvinnan har ett missfall, vilket ger en död foster några dagar senare.

Om saltlösning av misstag går in i kvinnans blod system, kan det resultera i koma, kramper eller dödsfall. Även tidigare utfördes av en utbildad läkare på en klinik, de flesta läkare inte längre utföra en saltlösning abort utan i stället säkrare metoder.

Previous:nothing Next:Vilka är de funktioner eosinofiler?

Relaterade artiklar


 • diarré i klimakteriet
 • äggdonation risker
 • vad är Adams äpple?
 • utveckling av Integumentary av fostret
 • hur veta om du ska få n1h1 vaccin
 • hur man kan förhindra bakterier från att spridas via mat
 • användning av alkohollösning för avlägsnande av löss
 • akuta behandlingar för andfåddhet
 • vad man ska göra för svullna fötter med dålig cirkulation?
 • behandlingar för medfödd syfilis
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com