hur man blir en bättre du

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-29
. Detta förklarar ett sätt att förbättra dig själv utan kost, piller och känner sig frustrerade eller berövas
1.
Första steget är att räkna ut vad det är du vill ändra om dig själv. Är det din vikt, din attityd, ditt äktenskap, eller bara ditt allmänna sätt att se på saker. Saken är att alla kan ändra och orsaken de flesta av oss inte eller åtminstone inte stanna med det är att vi försöker ändra för mycket eller för snabbt. Kom ihåg att vi är vanedjur.
2.
Hemligheten till en permanent livsstil förändring är helt enkelt måtta. Låt oss ta ner i vikt. Är bantning svaret? Tja kanske om du letar efter en möjlig tillfällig lösning men hur många som förlorar vikt bara för att vända om och lägga den rätt igen. Och Lets face it, är kost en fyra brev ord för en anledning. Så istället för att som fattar beslutet att kost och än att bli olycklig försökt att följa det bara för att misslyckas, göra en permanent liv förändring. Varje bättre val vi gör gör skillnad. Till exempel gör en förändring att dricka mer vatten, eller växla till sockerfria drycker, eller äta en grönsak till varje måltid. Tricket är att göra en permanent bättre val som du kan leva med resten av ditt liv. Om du är en kött älskare än uppenbarligen försöker sluta kött kommer inte att fungera, men kanske en övergång till mindre kött eller mer fisk skulle vara något du kunde leva med. Det viktiga att komma ihåg är att bara göra en förändring i veckan och göra det något som du kan göra för resten av ditt liv. Det innebär att under ett år kommer du att göra 52 bättre livsval och vilken skillnad det gör. Var noga med att inte försöka göra för stora förändringar ändå. Detta program är att hjälpa dig förbättra dig själv utan att du känner din missat något. Din vecka förändringar bör vara liten och enkel. Kom ihåg att du alltid kan ändra dem igen över hela linjen.
3.
Det sista steget i denna enkla förbättring programmet är att alltid komma ihåg att vi är vanedjur så om du gör ett val och kan inte hålla fast vid det eller det gör dig olycklig än ändra ditt val till något du kan leva med. Det finns inget fel i detta program. Så jag utmanar dig att starta denna vecka och se hur mycket bättre man ser eller känner på ett år.

Tips och varningar


 • alltid ihåg det tog oss ett tag att få som vi är. Det finns inte över en natt lösningar men det finns alltid utrymme för förbättringar.


 • Previous:nothing Next:Hur får man en större ****

  Relaterade artiklar


 • Vad är PSA i blodet?
 • sätt att komma ihåg att dricka vatten
 • hur man donera moderkakan navelsträngsblod
 • hem rättsmedel för allergier och bihåleinflammation
 • Definitionen av onkolog
 • negativa effekterna av vattensängar
 • Hur får jag ringorm ur soffan?
 • korrekt förfarande med fasta före ett blodprov
 • kan du få din tid direkt efter att bli gravid?
 • normala blodtrycksvärden hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com