hur man bränner kalorier för att sänka kolesterol

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-03
För att bibehålla en hälsosam livsstil, med lågt kolesterol och normalt blodtryck är mycket viktigt. Att upprätthålla en hälsosam livsstil i form av låga kolesterolvärden hjälper till med att undvika livshotande sjukdomar såsom hjärtsjukdomar och stroke. Du kan sänka kolesterolet på konstgjord väg, genom att använda receptbelagda läkemedel från en läkare, eller så kan du ta en gör-det-själv-linjen, som innebär att bränna kalorier med hjälp av mer naturliga metoder
1.
Kombinera aeroba och styrkeövningar. Stå upprätt, med fötterna separerade en normal bredd och squat upp och ner i 10 till 20 gånger, två till tre set, två till tre gånger i veckan.
2.
Göra två till tre uppsättningar av 20 armhävningar dagligen. Gör din kropp lodrätt mot marken, med dina händer två till tre fot isär och pressa dig upp och ner, hålla kroppen rak.
3.
Gör jumping jacks. Stå rak och hoppa i luften, sprider dina ben och armar som du går upp och sammanföra dem när du kommer ner. Göra fyra till fem av 20 jumping jacks.
4.
Gå hastighet promenader. Värm upp genom att gå i normal takt, och sedan gradvis öka din hastighet. Hastighet gå så långt som möjligt och länge du kan.
5.
Trampa övningar för att sätta ditt hjärta att arbeta och därmed bränna kalorier. Du kan använda trapporna i ditt hem. Gå upp och ner flera steg. Gör denna övning i två till tre set, 20 steg varje set. Gör detta två till tre gånger i veckan.
6.
Ändra din kost genom att undvika så mycket transfett som möjligt. Transfett finns i livsmedel som är stekt, bakelser och kakor, och andra. En bra tumregel är att undvika eller sluta äta dessa livsmedel så mycket som möjligt. American Heart Association råd att transfett begränsas till bara en procent av ditt intag. Undvik också livsmedel som ägg, mjölk och rött kött, eftersom dessa livsmedel innehåller mycket kolesterol. Ät brunt ris, havre, äpplen, blåbär och vitlök, till exempel som dessa livsmedel är höga i fiber, som binder och absorbera kolesterol och de är låga i kalorier också.
7.
Var så lugnt som möjligt som ångest framkallar högt blodtryck och minskar blodflödet till hjärtat. Gör meditation, yoga och andra metoder avkoppling att hålla stressfri.


Previous:nothing Next:varför får en cellprov innan preventivmedel?

Relaterade artiklar


 • ascaris suum hos människa
 • korrekt förfarande med fasta före ett blodprov
 • hjälp vid avbrytande preventivmedel
 • vad gör recept nummer innebär i glasögon?
 • hjälp för spruckna hälar
 • inte har äggledarna bort orsaken klimakteriet?
 • användning av alkohollösning för avlägsnande av löss
 • Hur man testar om HGH brist
 • hur man förebygger kalk sjukdom
 • vad är nicoderm CK?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com