hur man ska finansiera bärbara badtunnor

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-08-20
Bärbar badtunnor kan finansieras genom ett antal källor. Det första du bör göra är att ta reda alla funktioner du vill ha och syftet med badtunnan. Du kanske vill använda den för avkoppling, motion, eller hydroterapi och smärtlindring. Antalet personer som du vill använda det varma röret är viktigt när det gäller priset på ditt spabad. Välj den finansieringsmetod som är den mest kostnadseffektiva och sparar mest pengar. Priset på en badtunna kan variera från $ 3. 000 till $ 15. 000 eller mer.

kreditkort


1.
Ring ditt kreditkortsföretag. När du gör dig redo att köpa en bärbar badtunna kan du överväga att använda ett kreditkort för finansiering. Ibland kan du få en låg reklam eller inledande perioden för en viss tid, så som 6 till 18 månader. Om du har en noll rabatterad räntesats du betalar ingen ränta under denna inledande period. När rabatterad räntesats löper ut ditt saldo kommer att omfattas av den ordinarie för ditt kreditkort. Kontrollera med ditt kreditkortsföretag för att se vad det är. Ju lägre desto mindre pengar du betalar i dröjsmålsräntor på återstoden.
2.
Ta kontakt med din bolåneinstitutet och flera andra långivare. Ett hem kapital lån kan du peka på eget kapital i ditt hem för att göra inköp. Det egna kapitalet i ditt hem bestäms genom att ta värdet på din bostad och subtrahera balans. Om ditt hem är värt $ 100. 000 och ditt saldo är $ 75. 000 du har $ 25. 000 av eget kapital. Vissa långivare kommer endast att tillåta dig att använda en viss mängd att det egna kapitalet baseras på ett lån till värdet, (LTV) ekvation. Om din LTV är 80 procent innebär det att du bara kan låna 80. 000 $ på en $ 100. 000 hem. Med hjälp av denna ekvation om ditt hem är värt $ 100. 000 och ditt saldo är $ 80. 000 kommer du inte att kunna låna några ytterligare medel eftersom du har överskridit din LTV procent.
3.
Ställ en representativ på tunnan anläggningen vilken typ av ekonomiska planer de har. Ställen som säljer bärbara badtunnor kommer ibland tillhandahålla finansiering. Du måste möta sin kreditgivning kriterier för att de ska godkänna dig för finansiering. Om du har en dom, konkurs, utmätning eller ens några konton samling på kredit-filen du inte kan berättiga till deras program. Varje försäljningsställe förmodligen har sina egna kriterier, så det är bäst att se vad deras kvalifikationer innan du ansöker.
4.
Ring din bank när du reda på hur mycket pengar du behöver för finansiering. Vissa banker kommer att ge dig ett lån utan säkerhet för inköp av din bärbara spabad. Den summa pengar du får vara begränsad eftersom banken tar en risk eftersom de inte har någon typ av säkerhet för lånet. Du kanske inte får tillräckligt med pengar för att finansiera hela köpet om du funderar på att få $ 10. 000 till $ 15. 000. En mindre mängd är möjlig. Om du inte är ute efter att finansiera en av de högre priserna på modellerna ett banklån kan möta dina ändamål. Lån utan säkerhet har oftast högre ränta.
5.
Fråga din bank om de kommer att acceptera badtunnan som säkerhet. En bank kan lån du hela summan pengar du behöver, men de kan kräva säkerheter. Du kan bli tvungen att pantsätta badtunna som säkerhet. När en bank har säkerheter du har en chans att få mer pengar. Om du standard på lånet, kommer banken att återta ditt spabad.

Tips och varningar


 • om du låter tunnan återförsäljaren finansiera ditt spa kan du inför en hög ränta. När du betalar av lånet tidigt du spara pengar i dröjsmålsräntor.
 • Om du använder ditt hem som säkerhet du kan förlora din bostad om du inte kan göra betalningarna. Långivaren skulle kunna utestänga.


 • Previous:nothing Next:hur man bestämmer rätt höjd att gå käppar

  Relaterade artiklar


 • säkraste sättet att höja kroppens ph
 • test för DHEA
 • Alzheimers frågor till läkaren
 • När ska jag göra en nebulisatorn behandling med mitt barn?
 • hur man ska behandla en svår förkylning eller influensa
 • hälsorisker av trä värme
 • tekniker för att förbättra sinne makt
 • symptom och behandling av trikiner
 • Vad är PSA i blodet?
 • säkerhet Premarin grädde
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com