hur man slåss döden och leva livet

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-25
Livet är namnet, säkerheten är spelet. Så länge du bor i den säkra zonen genom att vara frisk och ansvarsfull, vara medveten om din omgivning, att hitta bra företag, och att undvika riskfyllda situationer, kan du skjuta upp din sista kapitlet till senare år. Naturligtvis så långt som vi alla vet att du får bara en chans, så hur länge ska du bo? Du styr ditt liv

Du behöver:.
Hälsosam livsstil
. Positiv attityd.
Hög medvetenhet.
Bra Dom.


1.
När du vaknar, sträck i minst 10 minuter. Stretching är bra för dig eftersom den kommer att hålla dig smidig, vilket kommer väl till hands, särskilt när man blir äldre. Vara flexibel förebygger skador och främjar en hälsosam livsstil. Träna hårt i minst 30 minuter varje dag.
2.
Äta hälsosamt varje dag. Drick 8-10 glas vatten per dag. Om du inte lägga salt på maten, tillsätt 1 /2 tsk till diet för att rensa ut gifter. Ät en färsk mängd av produkter eller ta tillskott för att ge din kropp den behövs vitaminer och mineraler. Extra virgin olivolja är mycket bra för dig. Håll dig borta från LDL (det "onda" kolesterolet), eftersom det kommer att bygga upp på din artär väggar och döda dig.
3.
Håll dig uppdaterad med dina vaccinationer. Få vaccin för sjukdomar som är potentiellt livshotande. Vanligen ingår naturligt sjukdomar värt att vara medveten om är Vattkoppor (om du inte har haft det), hepatit A och B, influensa, mässling, hjärnhinneinflammation, lunginflammation, och stelkramp. Hepatit A, mässling, hjärnhinneinflammation och Stelkramp vacciner är effektiva (över 94%). Kvinnor bör vara medveten om HPV, ett virus som kan leda till livmoderhalscancer. Vaccin injektioner är 95-100% effektivt.
4.
Använd kondom när du har sex. Gå inte de elaka bakterierna.
5.
Kämpa den goda kampen och tror på något. "Människor som känner att deras liv är en del av en större plan och styrs av deras andliga värden har starkare immunförsvar, lägre blodtryck, lägre risk för hjärtinfarkt och cancer, och läker snabbare och lever längre, säger Harold G . Koenig, MD, professor i psykiatri och beteendevetenskap vid Duke University Medical Center.
6.
Utveckla goda relationer med de människor du bryr dig om. Gör det ett mål att få så många vänner som du kan. Detta kommer att hålla er titta på den lyckliga sidan av livet istället för deprimerad, som är stressigt och fysiskt tömning.
7.
När pendling, alltid säkerhetsbältet och följa lagar väg-De är verkställas för att skydda dig. Var uppmärksam på andra enheter på motorvägen och undvika att de som verkar distraherad.
8.
Dessa nästa steg ta itu med den "inte göra". Först röker inte cigaretter. Hitta ett sätt att få hjälp om du röker eftersom du steka din alveolerna i lungorna och gör ditt hjärta arbeta mycket hårdare än det behöver. Andas inte in cancerframkallande ämnen av passiv rökning. Andas inte in något annat än frisk luft för den delen. Om det inte luft, det är förmodligen dåligt för dig.
9.
Inte dricker stora mängder av sprit. Liquor är den mest populära form av alkohol för folk att ryckas med. Inte bara förstör celler i levern och hjärnan, det ändrar dig som person. Det har befogenhet att ändra domen, och som ett resultat leder människor in i farliga situationer. Till exempel rattfylleri och slåss. Slagsmål är farligare än du tror.
10.
Inte fastnar i fel grupp av människor. Det är bättre att vara ensam än att vara i dåligt sällskap. Håll dig borta från människor som ljuga, fuska och stjäl. Håll dig borta från människor som är inblandade i olaglig verksamhet, eftersom dessa verksamheter är ofta förknippade med fara.
11.
Låt dig inte fångas utan skydd. Du bör köpa en pistol och skydda den i ditt hus. Om någon försöker bryta sig in i ditt hem med skadliga avsikter, inte bör du vara beredd att försvara allt som är viktigast för dig? Guns är inte alltid dåligt.
12.
Glöm aldrig att hålla ett öga på allt och alla. Förhoppningsvis kan dessa tips skickar Mr Reaper på väg, vilket ger dig kraft att leva en dag till.

Tips och varningar


 • Håll dig frisk mentalt, fysiskt och andligen.


 • Previous:nothing Next:hur man kan bli av kackerlackor i ditt hem eller lägenhet

  Relaterade artiklar


 • stetoskop diagnos
 • hur man startar fågelskådning för din hälsa
 • vad är orsakerna till klubben fötter hos barn?
 • mögel lukt bortförande från en avfuktare
 • hur man förbereder för influensa säsong naturligt
 • hur man styr gas i magen under graviditeten
 • actifed kyla och allergi säkerhet under graviditet
 • hur man hanterar ensamhet
 • interstitiell cystit hos barn
 • hur man förebygger kalk sjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com