interstitiell cystit hos barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-21
Interstitiell cystit, även kallad IC, hos barn kan vara en utmanande kroniskt tillstånd som påverkar ett barns urinvägarna och utlöses ofta av mat och dryck. Interstitiell cystit är behandlingsbar, och med en aggressiv läkarteam och planera, barn med IC kan frodas och övervinna de dagliga utmaningar av att leva med IC

Symtom

Enligt Interstitiell cystit Association, kan symtom på interstitiell cystit hos barn omfattar urinträngningar, täta urinträngningar, bäcken och magbesvär och /eller smärta. Dessa effekter tenderar att vara förknippade med specifika dryck och mat triggers.

Behandling

behandlingsalternativ för interstitiell cystit hos barn liknar vuxna behandlingar men modifierad för att vara säkra för barn. Den Interstitiell cystit Association sägs att kostbehandling är den primära behandlingsalternativ för barn med interstitiell cystit. Det är ofta ihopkopplade med konservativa behandlingsmetoder som t. ex. Prelief, även kallad Kalciumglycerofosfat, bäckenbotten sjukgymnastik, yoga och avslappningstekniker. Läkemedel specifika för interstitiell cystit är också tillgängliga för behandling. Läkemedel för behandling av interstitiell cystit hos barn har inte testats, så deras användning skulle vara upp till dig och ditt barns medicinska teamet.

Livsmedel ska undvikas

Ändringar i ditt barns kost kan vara det mest effektiva självhjälp strategi när det handlar om interstitiell cystit. Lär ditt barn att undvika drycker såsom läsk, saft och juice. Livsmedel som innehåller choklad, kan bearbetade livsmedel och pizza också orsaka interstitiell cystit symtom att blossa upp.

Utmaningar

Enligt Interstitiell cystit Association, får barn med interstitiell cystit att drabbas av vissa utmaningar som frekvent frånvaro från skolan på grund av sjukdomens art. Barnen kommer också att behöva ytterligare toalett pauser under dagen på grund av sjukdom. Möte med skolledare och lärare regelbundet för att skapa en tydlig förståelse av tillståndet kan förhindra onödiga problem med frånvaro och badrum konflikter tid.

Överväganden

Barn med interstitiell cystis kan också ha kroniska sjukdomar som allergiska reaktioner, gastrointestinala problem, fibromyalgi och vulvodynia hos flickor. Ytterligare komplikationer som inkontinens, uppstötningar och enures kan också förekomma.

Previous:nothing Next:små bråck behandlingsalternativ

Relaterade artiklar


 • Finns det ett samband mellan klimakteriet & depression?
 • inte har äggledarna bort orsaken klimakteriet?
 • feber & hudutslag hos barn
 • om Dr.
 • Hur identifiera Barretts esofagus
 • allergen barriär tvätt skötselråd
 • frågor för leverantörer hemvård
 • vad är så speciellt med Rh-negativ blod?
 • hur man hittar en Texas läkare
 • vad är orsakerna till atypiska cellprov?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com