örter och kryddor för att undvika under graviditeten

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-10
Örter och kryddor har länge förknippats med den kulinariska världen, men de har också en plats i medicinskåpet för många människor. Lyckligtvis användningen av örter och kryddor i allmänhet matlagning inte tenderar att ha en negativ effekt på hälsan för de flesta, men med vissa örter och kryddor som höga doser tillägg eller intag av stora mängder av vissa örter eller kryddor under graviditeten kan möjligen få allvarliga . effekter

Oro

Fråga en herbalist eller din läkare om hur du använder örter och kryddor under graviditeten för att ta reda på om vad du lägger i din kropp är säkert för dig och ditt barn. Även om många örter tror att användningen av örter är bra för hälsan på många sätt, råder traditionella medicinen fortfarande mot att det används under graviditet på grund av inkonsekventa produkt formler och det faktum att kosttillskott inte behöver genomgå rigorösa FDA tester som traditionella läkemedel ansiktet innan slå hyllorna, enligt den amerikanska Graviditet Association.

Kanel

Undvik kanel om du är gravid om det inte är dags att leverera ditt barn. Kanel är en krydda som anses vara en kvinnas medhjälpare när det gäller mensvärk och underlätta svårigheten att förlossningen vid förtäring vid lämpliga tillfällen, enligt HealthMad. com. Under graviditeten denna krydda kan stimulera sammandragningar tidigt i graviditeten, vilket kan orsaka skador på foster och möjligen resultera i missfall. Drick inte kanel i te eller äta krydda i höga doser under din graviditet.

Svart Cohosh

Ta inte silverax tillskott under graviditet eftersom det kan få negativa effekter och har inte studerats ingående, enligt National Institutes of Health (NIH). Silverax, en perenn växt som är i smörblomma familjen, säljs som ett supplement som används för värmevallningar och symtom klimakteriebesvär, enligt NIH. Denna ört är även känd för att lindra menstruella kramper, men under graviditeten är det tänkt att vidga livmoderhalsen och börja tidig förlossning, enligt HealthMad. com.

Evening Primrose

Undvik nattljus (även kallad Oenothera) under graviditeten om det inte är ett råd att hjälpa till med förlossning själv, enligt HealthMad. com. Denna ört rekommenderas för att hjälpa vidga livmoderhalsen inför förlossningen, men det har samma effekt under resten av graviditeten och kan orsaka missfall.

Rosemary

Rosmarin är en vanlig ört som används i det dagliga matlagning, och det är allmänt betraktas som säkra av FDA och kan fortsätta att användas i recept under graviditet. Detta är dock ört, när det används i större mängder i ett tillägg, som anses möjligen osäkra eftersom det kan stimulera livmodern och menstruation.

Previous:nothing Next:effekterna av ultraviolett strålning

Relaterade artiklar


 • äggdonation risker
 • vad är orsakerna till plötslig högt blodtryck hos barn?
 • plexus brachialis skador hos barn
 • om tendinit hos barn
 • Hur man använder en glukometer FreeStyle Lite
 • skälen till frekvent urinering när jag försöker bli gravid
 • bäcken stickningar och dra smärta
 • vad gör recept nummer innebär i glasögon?
 • vad är orsakerna till sprickor på fötter?
 • saker som ökar ett lipas räkna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com