sju steg i fastställandet träningsmål

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-08-31
Ha en bra plan och en tidtabell för att nå dina träningsmål kommer att bidra till framgång. Dessa mål, om att gå ner i vikt, fast upp eller öka energi, ska alltid skrivas ned. Din plan bör inbegripa en regelbunden träningsprogram för styrketräning, stretching och aerobics, när den följer en hälsosam diet

skrivna mål

Som du skriver ner dina mål, vara realistiska om vad du vill åstadkomma. Planera ditt program en vecka i taget, och se om det är något du vill justera som du framsteg. Träna under den bästa tiden på dagen för ditt schema och bestämma hur många dagar i veckan som passar dig bäst. Skriva ner dina mål kommer att vara en ständig påminnelse och erbjuda uppmuntran för att uppnå dina mål.

Vikt mål

Väg dig innan du startar programmet och avgöra hur mycket vikt du vill förlora (om någon). Inrätta en grov uppskattning av hur många pounds du vill gå ner varje vecka. Ge dig själv en liten belöning varje vecka för att sticka med din kost, som en speciell köp eller kul aktivitet.

Motionsplan

Välj ut flera aeroba aktiviteter du gillar. Du kan gå med ett gym som erbjuder en stor variation och använder den dagligen eller för regniga dagar. Njut av naturen med en rask promenad. Du kan njuta av din träning i avskildhet i ditt hem. Det finns många motion video, fria vikter, bollar motion och hoppa rep att använda för din träning.

Diet

Gå igenom ditt skafferi och bli av med eller ge bort något ohälsosamt, förädlade livsmedel. Välj bröd och pasta framställd av hela korn och kontrollera konserver för natrium, mättade fetter och konserveringsmedel. Fyll ditt kylskåp med massor av frukt, grönsaker och fettsnåla mejeriprodukter. Ät fettsnåla kött, skinn kycklingbröst och fisk. Hålla nyttiga snacks i ditt hem kommer att bidra till att undvika frestelser. Som ni räkna kalorier, kom ihåg att 3. 500 kalorier motsvarar ett halvt kilo i vikt.

Utvärdering

Ta ett foto av dig själv innan du börjar din träningsrutin. Ta ett nytt foto varje vecka för att markera dina framsteg. En bild kommer att fortsätta att inspirera dig att fortsätta arbeta mot dina mål. Du kan också göra mätningar av din kropp för att utvärdera dina framsteg.

Öka din träning

Börja långsamt med ditt träningsprogram, speciellt om du inte har fungerat på ett tag. Börja med tre kilos vikter och öka vikten och antal repetitioner varje vecka. Om du gör aerobics i 30 minuter tre gånger i veckan, öka till 45 minuter fyra gånger i veckan. Håll pressa sig själv för att öka din träningstid och detta bidrar till att ditt självförtroende.

Underhåll

När du har nått din skriftliga mål, vad händer nu? Du kan dock vill förlora några pounds, fast upp mer och skapa nya mål. Du kanske vill köra en 10K ras, ett maratonlopp eller ens en triathlon. Håll träna, äta hälsosamt och hålla koll på din vikt.

Previous:nothing Next:hur korrekt behålla nailbeds efter en spik avlägsnande

Relaterade artiklar


 • oralt vaccin biverkningar
 • huvudvärk orsakad av spinal ryggmärgsbråck syndrom
 • vad är den stora kroppspulsådern i bäckenet?
 • Steg 2 prostatacancer näring
 • Definitionen av onkolog
 • kvinnor hårväxt
 • Hur man testar om HGH brist
 • Vilka är orsakerna till för tidig födsel?
 • Så för att lindra trycket i ögat
 • Vilka är de behandlingar för aptitlöshet?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com