vad man ska ta för Vicodin missbruk tillbakadragande

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-17
Vicodin (Hydrocodone och paracetamol) är en opiat medicinering ordineras för behandling av måttlig till svår smärta. Frekvent eller fortsatt användning av opiater kan leda till fysiskt beroende, vilket leder till abstinensbesvär vid utsättning. Det finns ett antal över disk och receptbelagda alternativ för behandling av enskilda symtom på Vicodin tillbakadragande

Du behöver:. .
Tidning

Fysiska symptom

Illamående och diarré är bland de vanligaste effekterna av Vicodin tillbakadragande. För illamående, ingefära och pepparmint är effektiva rättsmedel. Enligt PubMed. gov är ingefära lika effektivt som åksjuka drogen Dramamine på att lindra vissa typer av illamående. Over-the-counter antihistaminer som Benadryl och Tavist kan också ge lindring av illamående.

Imodium (loperamid) är ett extremt effektivt botemedel mot diarré och kramper. Det är på liknande sätt som Demerol och verkar genom att minska spasmer i tarmen som är ansvariga för diarré, illamående och kramper. Örterna småborre och blåbär kan bidra till att lugna tarmarna, medan psyllium frö lägger lösvikt till avföring för att lindra diarré.

led-och muskelvärk på opiatabstinenssymtom kan behandlas med over-the-counter smärtstillande medel som ibuprofen, paracetamol och acetylsalicylsyra. Aktuell salvor som Bengay och Icy Hot lindrar ömmande leder, medan användningen av ispåsar eller en värmedyna kan ge ytterligare lindring.

Psykiska symtom

Att behandla ångest och sömnsvårigheter som ofta åtföljer opiatavvänjning, ört vänderot rot är ett populärt val. Enligt Ångest-och depression-Solutions. com, valeriana fungerar genom att binda till GABA-receptorer i hjärnan, som ansvarar för tillstånd av avslappning och sedering. Andra örter med lugnande egenskaper inkluderar kava, passionsblomman och lavendel. Over-the-counter läkemedel som innehåller Doxylamin succinat (Nyquil, Unisom) kan lindra sömnlöshet, som kan sederande antihistaminer som Benadryl.

Depression och nedstämdhet är också vanliga symptom på Vicodin tillbakadragande. Enligt PubMed. gov är johannesört lika effektivt som SSRI-antidepressiva vid behandling av mild till måttlig depression. DHEA, 5-HTP och SAM-e är andra växtbaserade alternativ för att lätta depression. Receptbelagda antidepressiva medel som Prozac och Zoloft kan vara till hjälp för depression som är mer svår eller långvarig.

Övriga råd

Även mediciner och kosttillskott kan vara till hjälp vid behandling av symtom på Vicodin indragning, är de mest effektiva när de används i kombination med en hälsosam livsstil. Ät intetsägande mat under avvänjningen, och dricka mycket vatten för att undvika uttorkning. Sugande is chips är också effektiv om kräkningar och diarré är närvarande. Behandla Vicodin detox som du skulle ett fall av influensa --- med mycket sängläge och stillestånd.

utövar dagligen i 30-45 minuter är ett bra sätt att underlätta rastlöshet och irritabilitet som ofta följer opiatabstinenssymtom. Som en extra bonus, ökar utövar också produktionen av endorfiner-kroppens njutning kemikalier-som kan vara låg efter överdriven opiatmissbruk. Deltagande i behandlingsprogram som Anonyma Narkomaner rekommenderas för långsiktig missbrukare, som är rådgivning eller andra former av psykoterapi. Journalföring ger ett utlopp för svåra känslor och kan hjälpa dig att spåra dina framsteg på vägen till nykterhet.

Previous:nothing Next:snabbast hem botemedel mot hemorrojder

Relaterade artiklar


 • pristiq för klimakteriet
 • är ett PSA-test rekommenderas för äldre män?
 • hur man förebygger grov nariga läppar
 • vad huvudvärk läkemedel är säkert för graviditet?
 • hur man hittar en leverantör sjuksköterska utövare
 • allergen barriär tvätt skötselråd
 • diarré i klimakteriet
 • kan du få din tid direkt efter att bli gravid?
 • vad är orsakerna till atypiska cellprov?
 • är det säkert att använda aluminium köksredskap?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com