Processen att bli ett surrogat

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-27

programmet

Börja med att lämna in en ansökan om att bli surrogatmamma. Surrogatmödrar bära foster för kvinnor som inte kan bära biologiska barn. En surrogatmamma kan tillåta en kvinna att ha genetiska barn. Surrogacy lagstiftning varierar enligt stat. Många blivande föräldrar som söker ett surrogat göra det via en byrå som arrangerar surrogatmoderskap eller med en advokat som kan hjälpa dem att hitta lämpliga kandidater och navigera statens lagar. Leta efter byråer och advokater som är specialiserade på att förena par med blivande mödrar födseln.

Pappersarbete tillägg

Skicka in alla papper. Sökande som vill bli surrogatmödrar måste vanligen genomgå allvarlig psykologisk utvärdering. Utvärderingen kan omfatta att fylla i många former beskriver din sjukdomshistoria. Många myndigheter föredrar att arbeta med kvinnor som har fött levande barn. En kvinna som aldrig någonsin haft ett barn innan kan ha svårt att bli ett surrogat. Agenturer orolig att hon kommer att ha svårt att ge barnet upp till de biologiska föräldrarna. Presumtiva surrogat kan också förvänta sig en fullständig läkarundersökning inklusive en titt på din reproduktiva organ. Sökande kan förvänta frågor om något läkemedel de tar liksom alla tidigare kirurgi, drogmissbruk eller alkoholmissbruk. Om du är gift, skilt sig eller i en mångårig relation din partner kan bli intervjuade också. Många myndigheter föredrar att din partner ska i samförstånd med ditt beslut att bli ett surrogat. En surrogatmamma kan möta begränsningar såsom sängläge. Organen vill arbeta med barn mödrar som är finansiellt stabila och emotionellt stabila.

Hämta valda

plockas vara en surrogat. När du har fyllt i nödvändigt pappersarbete och har fastställts får sitta i en surrogat du måste plockas av ett par. Organ kan be dig att fylla i en blankett för föräldrar att visa. Formuläret har normalt ditt namn, födelsedatum och befintliga barn. Du kan också bli ombedd att berätta föräldrar personlig information som du gillar och ogillar liksom din bostadsort och utbildningsbakgrund. Matchningsprocessen kan ta så lite som flera dagar eller det kan ta månader eller år att slutföra.

IVF-behandlingen

Gå igenom en IVF-cykel. IVF står för in vitro-övergödning. Under denna process är de blivande genetiska moderns äggstockar stimuleras med läkemedel för att producera flera ägg. Äggen är sedan skördas under bedövning och befruktas med en partner spermier. Under denna tid surrogat måste synkronisera sin menstruationscykel med den kvinnan växande äggen. Hon tar vanligtvis mediciner som hämmar hennes egen äggproduktion och förbereda henne foder för att få befruktade ägg från donatorn. Efter givarens äggen har skördats, de överförs till givaren livmoder. Om ägg, kan implantatet givaren bli gravid. Eventuella barn anses hennes biologiska barn. Barnen anses vara genetiska barn kvinna som ägg hon bar.

Previous:nothing Next:menstruationscykeln och bensmärta

Relaterade artiklar


 • lipotropic faktorer
 • Vilka är de funktioner vax?
 • hur man läser ett kit svar ägglossning
 • hur man startar fågelskådning för din hälsa
 • hur man dödar löss på mjuka underlag
 • vad är orsakerna till blod slem i avföringen?
 • puls och pulsoximetri information
 • hur man hittar en leverantör sjuksköterska utövare
 • plexus brachialis skador hos barn
 • hur man ska behandla en svår förkylning eller influensa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com