Vad är definitionen av en sjuksköterska barnmorska?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-29
I en värld av förlossning, det finns många klassificeringar av proffs som bidrar till att skapa barn. Ett populärt alternativ är sjuksköterska barnmorska, legitimerad sjuksköterska utbildad och certifierad som barnmorska. Att förstå vad en sjuksköterska barnmorska är liksom hennes befattning och kvalifikationer kan hjälpa dig att avgöra om en sjuksköterska barnmorska är det bästa alternativet för dig

Allmänt Barnmorskeprogrammet

Barnmorskor specialiserade på att erbjuda vård till kvinnor i hela förlossningen erfarenhet. De ger stöd, rådgivning och vård under graviditet, förlossning och efter förlossningen, i vilken utsträckning beror på typen av barnmorska de är. Vissa är specialiserade på hemförlossningar, andra levererar på sjukhus och andra anläggningar hälsa. Barnmorskor betona naturlig förlossning metoder när så är möjligt. De genomgår specialiserad utbildning och licensiering praxis professionellt.

Barnmorska Utbildning och certifiering

Sjuksköterska barnmorskor utbildas sjuksköterskor och barnmorskor. De genomgår en specialiserad certifieringsprocess innan den uppnår titeln certifierad sjuksköterska barnmorska (CNM). De är specialutbildade i omfattande hälso-och sjukvård samt gynekologi, graviditet, förlossning, postpartum vård och vård av nyfödda.

Vård

hälso-och sjukvård barnmorskor skriva recept, och kan ge familjeplanering, mödravård, förlossning , post förlossningsvård, förebyggande av sjukdomar och gynekologiska undersökningar.

Leverans Läge

Enligt Naturalbirthandbabycare. com, sjuksköterska barnmorskor levererar främst på sjukhus, med bara 3 procent av CNM leveranserna sker i kundens hem eller födelseprocess centra.

Andra Barnmorskan Alternativ

Andra barnmorska klassificeringar inkluderar licensierade, direkt inresa och certifierade professionella.

Previous:nothing Next:Varför vitlök viktökningen fostret medan i livmodern?

Relaterade artiklar


 • livsmedel som hjälper till att läka munsår
 • Definitionen av onkolog
 • Varför vitlök viktökningen fostret medan i livmodern?
 • hur man lär sig vem du egentligen är
 • vad är orsakerna till plötslig högt blodtryck hos barn?
 • snabbast hem botemedel mot hemorrojder
 • Hur får man en större ****
 • hur man kan kontrollera för läkemedelsinteraktioner
 • fettsnål mat & kost
 • hur man använder rotskott för att lugna ditt barns halsont
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com