hur man behandlar en soffa för huvudlöss

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-16
Head-löss behandling slutar inte efter schamponering angripna hår. När håret har behandlats, är det oerhört viktigt att komma ihåg att behandla allt som angripna hår har kommit i kontakt. Samtidigt behandla kläder och linne är bara en fråga om tvätt eller lagring i slutna plast, behandla en soffa för huvudlöss kan vara lite mer tidskrävande

Du behöver:.
Vakuum
sprayflaska.
tea tree-olja.
eukalyptusolja.
vatten.

hur man behandlar en soffa för huvudlöss


1.
Dammsug soffan och närområdet. Detta bör göras så snart du inser att soffan har kommit i kontakt med huvudlöss. Om soffan har löstagbara kuddar bort dem för att suga båda sidor längs med området under dem. Var noga med att dammsuga under soffan också.
2.
Köpa en engångs sprayflaska (om du inte har ett) tillsammans med tea tree olja och eukalyptus olja. Dessa produkter kan vanligtvis hittas på många hälsokostbutiker, butiker vitamin och i vissa apotek. Tea tree olja och eukalyptus olja kan också hittas i vissa hår-utbudet butiker. Om du inte hittar eukalyptusolja inte panik, är det möjligt att behandla en soffa för huvudlöss med endast olja tea tree.
3.
Kombinera tea tree olja och eukalyptus olja i sprayflaska och tillsätt så mycket vatten att späda ut oljor. Om du inte hittar eukalyptusolja, kan en kombination av tea tree olja och vatten ska användas i stället. Båda är naturliga insektsgifter som kommer att döda eventuella kvarvarande löss eller gnetter (löss ägg) utan att utsätta din familj eller husdjur till starka kemikalier. Medan dammsugning ensam ibland kan vara effektivt med olja tea tree och eukalyptus olja för att skapa en spray rekommenderas ofta att döda några löss eller gnetter att dammsuga missade.
4.
Spraya blandningen av te tree olja och (om möjligt) eukalyptusolja över soffan. Var noga med att grundligt spray kuddar också. Undvik att sitta på eller använda i soffan i minst 24 timmar efter sprutning.
5.
Upprepa processen vid behov. Huvudlöss kan inte överleva länge utan blod, så du behöver inte oroa dig för löss avel på en soffa när det är rent och alla angripna familjemedlemmar eller husdjur har behandlats. Men dammsugning och duschning i soffan kan göras igen för extra försiktighetsåtgärd eller för att ge dig och din familj sinnesfrid.

Tips och varningar


 • Använd aldrig huvudet -löss sprejer avsedda för sällskapsdjur eller hår på möbler.


 • Previous:nothing Next:DNA-test lagar

  Relaterade artiklar


 • hur man gör en **** större
 • information om högt blodtryck för barn 12 år och äldre
 • Hur man använder en oxygengrimma
 • Vilka är fördelarna med wild yam root?
 • säkraste sättet att höja kroppens ph
 • skulle en missad tid vara ett tecken på livmoderhalscancer?
 • Du kan dricka vatten under fastan för ett blodprov?
 • hur du gör din **** växa större
 • kan en graviditet bestämmas under en cellprov?
 • Cohosh och naturliga sätt att förmå labor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com