hur man framgångsrikt kan anpassa sig till den tid ändra

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-22
Tillbaka i tiden EST på Söndag 1 november: klockorna tillbaka en timme. När klockorna visar 01:00 på natten från lördag till söndag, kommer de faktiskt midnatt. Det kan vara att din kropp förlorar ett litet huvud . . . För att åtgärda detta, här är 5 tips från The Globe and Mail
1.
1. Utsätt dig till morgonljuset. Detta är det bästa sättet att berätta för din kropp att hans natt är över. Till exempel, ta en kort promenad, gå till jobbet ner tunnelbanan eller bussen innan din destination, historia utsätta kroppen för morgonljuset.
2.
2. Schemalägg dina måltider. Ta en ordentlig frukost i soluppgången, så snart som möjligt efter uppvaknandet. Detta är ett annat bra sätt att tjäna kroppen så länge natts fasta är över. Omvänt, inte ut magen sent på kvällen, vilket skulle kunna inleda en förvirrad meddelande till din kropp.
3.
3. Var försiktig med koffein. Om du behöver mer än 2 koppar kaffe per dag, det är ett säkert kort som du saknar sömn. Undvik kaffe på eftermiddagen och bannlysa det helt på kvällen. Vidtas vid fel tidpunkt, skickar koffein i kroppen motstridiga signaler om den sömn-vakna cykel.
4.
4. Tryck inte på snooze-knappen (snooze). Få upp till den första ringen som utfärdats av din ringa istället för att trycka på knappen snooze. Ljudet av larm ökar hjärtfrekvensen och höjer blodtrycket. Du kommer inte att känna dig mer utvilad när klockan har ringt 2 eller 3 andra gånger. Du kommer bara mer frustrerad och signaler din kropp att så förvirring i din kropp. Det vore bättre att gå till sängs tidigare på kvällen.
5.
5. Lyssna på din inre klocka. Försök att lära sig att gå till sängs när man är trött och gå upp när man känner sig utvilad. Detta kommer att frigöra dig från diktatur klockor. Din kropp behöver sova när man är trött, inte när klockan dikterar. På samma sätt bör han känner ett behov av att komma upp när han är utvilad, inte när larmet ringer. I själva verket, om du inte vaknar upp naturligt innan larmet ringer, saknar du förmodligen sova.


Previous:nothing Next:morgonen efter-piller effekt på fertiliteten

Relaterade artiklar


 • Definitionen av onkolog
 • göra p-piller få dig att behålla vatten?
 • Vilka är de behandlingar för hälsenan partiell bristning?
 • Bactroban kräm använder
 • hur du håller dina fötter friska
 • hur man arbetar under graviditeten
 • hur man läser en dödsattest
 • frågor för leverantörer hemvård
 • vad är skillnaden i impotens & erektil dysfunktion?
 • behandlingar för medfödd syfilis
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com