hur man kan öka barns aptit

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-20
Föräldrar är ofta oroliga för en växande barnets aptit, som barn kan vara petiga ätare. Ett barn kan ha förlorat sin aptit av många skäl. Föräldrar kan använda olika knep för att uppmuntra sina barn att äta. Vissa livsmedel kan också föras in i ett barns kost som naturligtvis kommer att öka hennes aptit

Du behöver:.
Kakmått
. Komplexa kolhydrater livsmedel.
Niacin-rika livsmedel.
Tiamin-rika livsmedel.
Persilja.
Ginger.


1.
Inse att en kortsiktig aptitlöshet hos ett barn är inte ovanligt. Stress eller en förändring i rutin kan minska ett barns aptit, som kan sjukdom. Vissa barn använder även mat som en kontroll faktor och kommer att göra att äta ett problem med en förälder, även om de faktiskt inte förlora sin aptit. Många läkare noterar också att ett barns aptit dämpas när de inte går igenom en tillväxt spurt.
2.
Använda vissa knep för att uppmuntra ett barn att äta. Även om de inte ökar aptiten, kan de arbetar ofta med en petiga ätare. Den första tips är att inte göra måltiden en kamp med barn. Som tidigare nämnts, en del barn använda mat som styrteknik. Barnen kommer ofta vara mer benägna att äta om livsmedel finns i olika mönster och färger. Smörgåsar kan skäras ut med Kakmått att göra dem mer intressanta. Vissa föräldrar sätter även broccoli ovanpå potatis och tala om för barnet att de är träd på toppen av ett berg. Ett annat alternativ är att börja med mindre portioner. Om ett barn äter den lilla del, erbjuda mer.
3.
Limit vätskor. Hur mycket vätska barn konsumerar beror på deras ålder. Bör dock de flesta barn förbrukar inte mer än 6 oz. vätska åt gången. Dricker för mycket mjölk kan minska aptiten beror på att mjölk innehåller mycket kalorier. Det är bäst att tjäna mjölk till maten istället för som mellanmål. Försök också att tjäna måltid vätskor efter det att barnet har ätit så hon inte kommer att fylla upp på vätskor först.
4.
Limit snacks. Många gånger kommer föräldrar försöker tvinga sina barn att äta och inte vet hur många mellanmål han har ätit under dagen. Experter föreslår att begränsa barnets snacks till två per dag och att utrymmet dem mellan måltiderna i stället för strax före måltid. Naturligtvis bör snacks vara näringsmässigt, såsom frukt eller ost, snarare än chips och kakor.
5.
Servera mat som faktiskt öka ett barns aptit, till exempel komplexa kolhydrater såsom frukt och grönsaker. Dessutom strö persilja på livsmedel ökar aptiten. Ginger har också visat sig öka hunger.
6.
Lägg livsmedel rika på niacin och tiamin, vilket forskning visar kan öka aptiten. Vissa livsmedel rika på niacin är frukostflingor, jordnötter och vetekli. Livsmedel rika på tiamin inkluderar cantaloupemelon, ägg och långkornigt ris.


Previous:nothing Next:hormoner och ryggsmärta

Relaterade artiklar


 • om tendinit hos barn
 • hur man kan minska feminina lukt
 • impotens som en biverkning av vissa mediciner
 • bröst & ömma bröstvårtor
 • hur du gör din **** växa större
 • vad som gör testosteron?
 • hemlagad avsvällande
 • Vilka är de behandlingar för hälsenan partiell bristning?
 • hur man startar fågelskådning för din hälsa
 • Vilka är de behandlingar för hår löss?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com