information om för tidigt åldrande hos barn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-02
När ett barn groddar grått hår, hon upplever tidigt åldrande, eller canities. Enligt Alan Greene, en professor, barnläkare och innehavaren av DrGreene. com, kan orsaken vara ett symtom på en underliggande sjukdom, åkomma eller sjukdom. På grund av detta, bör föräldrarna söka alltid läkare om deras barn utvecklar grått hår. Beroende på diagnos kan tidigt åldrande bromsas eller stoppas

Du behöver:.
Passerat vitaminer
. Cup.
Vatten.
Plastpåse.
Gamla kaffesump eller kattsand.
Soppåse

Varför Hår blir grått

Grått hår beror på minskad aktivitet av melanocyter, som celler i hårsäckar. En total avsaknad av melanocyter resultat i vitt hår. Kaukasier uppleva en nedgång i aktiviteten i melanocyterna tidigare än andra rasgrupper. Ljushåriga kaukasier utveckla grå hår i samma takt som de med mörkare hår, men det är mer märkbar hos dem med mörkt hår.

Ärvda Trend

Enligt en artikel av barnläkare Jennifer Shu, postat på CNNHealth. com maj 202C för tidigt åldrande hos barn tenderar att vara ärftlig, och i små mängder (några delar) det oftast inte är alarmerande.

Vanliga orsaker

Alopecia areata, en förlust av hår inom en liten område, påverkar 1 procent av befolkningen, oftast barn. Hår kan växa tillbaka grå tills pigmentering småningom återgår till hårsäckarna.

En brist på vitamin B-12 är också en vanlig orsak. Bristen kan vara från en diet som saknar B-12, eller från en sjukdom som hämmar absorptionen av vitamin.

Andra orsaker

Vissa former av anemi, där det inte finns tillräckligt med röda blodkroppar för att ge adekvat syre till vävnaderna, kan orsaka för tidigt åldrande, som kan Sköldkörtelrubbningar. Andra ovanliga men möjliga orsaker till för tidig grått hår kan innehålla vitiligo, tuberös skleros, neurofibromatosis och Waardenburg syndrom, enligt Dr. Shu och Greene.

Diagnos

Dr Greene anges att det finns tre steg i att diagnostisera en möjlig orsak till för tidigt åldrande hos barn: en detaljerad släkthistoria att avgöra om några släktingar erfaren för tidigt åldrande, en fysisk kontroll, och en serie blodprov för att avgöra om barnet har en vitamin brist, anemi eller en sköldkörtel skick.

Behandling

tidigt åldrande bör sluta med effektiv behandling av en underliggande sjukdom.

För barn som upplever tidigt åldrande utan känd orsak och som är självmedveten om sitt tillstånd, Dr Greene föreslår att man använder ett vegetabiliskt baserad hårfärgningsmedel, eftersom studier har kopplat kemiska färgämnen för olika former av hudcancer.

Previous:nothing Next:hur man läser ett kit svar ägglossning

Relaterade artiklar


 • typer av behandling för att stoppa tidig förlossning
 • korrekt förfarande med fasta före ett blodprov
 • effekterna av ultraviolett strålning
 • Finns det ett samband mellan klimakteriet & depression?
 • längre perioder under klimakteriet
 • virusskydd
 • plexus brachialis skador hos barn
 • hur man får kalkavlagringar av kontaktlinser
 • Varför är huset mögel dåligt?
 • hur man bestämmer rätt höjd att gå käppar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com